≫ 

Partizan kažnjen utakmicom pred praznim tribinama na oproštaju Saše Ilića! Disciplinska komisija "rebnula" klub i za 250.000 dinara!

Saša Ilić se oprašta od praznih stolica na stadionu u Humskoj

  • 23

One će legendu Partizana ispratiti u zasluženu fudbalsku penziju kada sudija poslednji put ove sezone dune u pištaljku na utakmici crno-belih i Proletera 19. maja, zbog nove kazne izrečene klubu.

Klub iz Humske je kažnjen utakmicom pred praznim tribinama i sa 250.000 dinara zbog uvredljivog skandiranja navijača "Pola Mađar, pola ustaša" na meču Vojvodine i Partizana, potvrdila je za Telegraf Maja Marković, sekretar Disciplinske komisije.

Ona je za naš portal rekla da je Partizan i prošli put kažnjen sa 200.000 dinara i utakmicom bez navijača, te da je ovog puta samo pooštren novčani deo kazne. Nije htela da spekuliše šta bi se desilo ako bi se sličan incident ponovio.

Ovakav epilog nije isključen jer su navijači Partizana podeljeni među sobom, ali su ujedinjeni u netrpeljivosti protiv uprave kluba kojoj već neko vreme šalju "napolje" ili kače transparente protiv nje. Nezadovoljni su rezultatima svog kluba koji je ove sezone za dlaku uspeo da izbori i mečeve kvalifikacija za Evropu.

Najavili su i zajednički bunt na poslednjem meču do koga zbog odluke Disciplinske komisije neće doći. Osim uprave, navijači crno-belih su skandirali i protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a zbog skandiranja sa tribina na kojima su frakcije Grobara više puta su nakratko prekidane utakmice.

- Hit ponuda meseca. Ko nam sredi da se 19.05. igra bez publike, u Novostima dobija besplatne rubrike. Uprava Partizana - jedan je od najnovijih transparenata koji se našao na stadionu Radničkog, kada je  u polufinalu Kupa Partizan gostovao "Realu sa Nišave".

Loše je što su ovakvim potezom crno-beli ostavili jednog od najvernijih partizanovaca bez oproštaja kakav mu dolikuje. Nedavno su čak i Delije posvetile transparent 41-godišnjem Iliću, koji je u Partizanu uz petogodišnji prekid igrao od 1986. godine.

Prvih deset godina do 1996. je bio u mlađim selekcijama, da bi do 2005. igrao za seniore. Posle nekoliko godina u inostranstvu, 2010. se vraća u svoj klub gde i završava svoju dugu karijeru.

VIDEO - Saša Ilić: Ovo je moj poslednji derbi, zaslužio sam ovakav ispraćaj od Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sole

    16. maj 2019 | 18:53

    CZ proci ce i vase vreme vlasti kao sto je proslo i Brozovo,pitacem vas koliko ce se vasoh pridruziti Legiji i ostalima

  • Uros

    16. maj 2019 | 17:08

    Da li vi stvarno mislite da su vam opet krivi FSS i Zvezda? Da li je moguce da opet trazite krivca u drugima? Pa ovo je sve vasa uprava napravila jer im tako odgovara, nema teranja uprave, nema nereda. Zbog toga se i zalazu da igramo sa vama u Nisu. Vi nista drugo i ne znate osim da prebacujete sve sto ne valja na drugu stranu...

  • Pfc

    16. maj 2019 | 17:01

    Sram vas bilo da vas bude sramota legenda se oprasta uzmite barem to u obzir a ne da spasavate ove iz uprave! UPRAVA NAPOLJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA