≫ 

Tadićeva histerija za pamćenje na proslavi Ajaksove titule: Srbin solo tačkom zaludeo saigrače i hiljade navijača (VIDEO)

Veselo je bilo u Amsterdamu, Srbin u centru pažnje

  • 12
Foto: twitter/AFC Ajax

Fudbaleri Ajaksa stavili su tačku na neverovatnu sezonu, uz osvojena oba domaća pehara i plasman u polufinale Lige šampiona, pa je i slavlje svih pomenutih uspeha moralo biti - spektakularno.

A gde je dobar provod, obično Srbi vole da budu u centru pažnje, pa ni Dušan Tadić nije izuzetak.

Najbolji strelac i asistent Eredivizije je izašao sa "salatarom" pred 120.000 Ajaksovih navijača, a onda je krenuo šou: urlikom je najavio svoju plesnu tačku na bini, što je propraćeno burnim ovacijama saigrača i navijača.

Plesao je Duća, kao što je to radio na terenu čitave sezone, zaslužio je to zbog svega što je prikazao, nenametljivo sebe promovisao u lidera najprijatnijeg iznenađenja sezone u evropskom fudbalu.

Podsećamo da je ovo Tadiću bila prva titula šampiona države u karijeri.

Pogledajte solo tačku našeg fudbalera, uz taktove pesme "Freed from Desire" prepevanu za ovu priliku u "Tadić's on fire", na šampionskoj pozornici  "Kopljanika".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA