Barselona dobila velikog protivnika u borbi za Grizmanov potpis!

Francuz je bio viđen na Nou Kampu, ali...

  • 4

Šampion Premijer lige Mančester Siti pokušaće Barseloni da pokvari planove i dovede najboljeg fudbalera madridskog Atletika Antoana Grizmana, piše katalonski Sport.

Barselona je u pregovorima sa Grizmanom nakon njegove odluke da napusti klub iz Madrida, o čemu je već obavestio javnost, u transferu vrednom 120 miliona evra, ali su u trku sada ušli i Građani.

Grizman je lako dostupan za oba kluba, jer je pomenuti iznos izlazna klauzula do 1. jula, a Siti i Barselona sigurno žele to da plate.

Iako je pretpostavljalo da će francuski napadač na Nou Kamp, samo godinu dana nakon što je odbio takvu mogućnost, umešao se Siti i Grizman je na "slatkim mukama".

Celu situaciju iz drugog plana prate minhenski Bajern i Pari Sen Žermen, koji bi takođe mogli naknadno da se uključe. Jedno je sigurno, Grizman će napraviti jedan od najvećih transfera u istoriji fudbala, samo je pitanje gde ide...

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x-XpLoSiivE-x

    17. maj 2019 | 10:44

    fudbal odavno nema smisla sve se vrti oko 5 ili 6 klubova

  • Cc

    17. maj 2019 | 10:45

    Plastika hoce sve da kupi za njiu ne vazi finansiski fer plej.

  • MARKO

    17. maj 2019 | 10:38

    Mislim kao Laik da mu je Naj bolje da ode u Barselona. Pogledajte šta je u karijeri napravio SUAREZ. IGRATI PORED MESIJA TIM PIŠEŠ ŽIVOTNO DELO. KOD SVIH IGRAŠ U BARSELONI SE IGRAŠ PORED MESIJA I PRED VELIČANSTVEN OM PUBLIKOM. ŽELIM MU DOBRO ZDRAVLJE I ODLAZAK NA KAMP NOU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA