≫ 

Vujadin Savić: Dobro je što se finale ne igra u Nišu, Marakana ili Humska - svejedno je (VIDEO)

Kapiten crveno-belih vrlo jasan kada je lokacija meča za trofej u pitanju

  • 17

Mnogo je ustalasalih duhova posle odluke FSS da finale Kupa Srbije premesti u Beograd, na stadion Crvene zvezde, gde će se "večiti rivali" boriti za pehar. Iz Partizana, ali i iz Niša, su negodovali na presudu Takmičarske komisije koja je najviše išla na ruku Zvezdi, pa će crveno-beli, pred većinski svojom publikom, jurišati na "dupku krunu".

Vujadin Savić je jedan od onih koji je pozdravio odluku FSS-a.

- Iskreno da vam kažem, meni je bilo svejedno da li će se igrati na Marakani ili stadionu Partizana. Nisam bio za to da se igra u Nišu, to je ipak derbi, a teren nije u dobrom stanju tamo. Nije najbolji za igru. Mislim da je prava stvar što se finale premestilo u Beograd. Drago mi je što je na Marakani, ali ne bih imao ništa protiv ni da se igra na JNA -  stav je Savića.

Partizan, barem do ponedeljka, neće biti tema na "Marakani", jer je u taboru Zvezde trenutno sve podređeno šampionskoj fešti u nedelju na utakmici sa Napretkom.

- Sutra sigurno nećemo razmšljati o Partizanu, jer hoćemo da uživamo o tom danu za koji smo radili cele godine. Želimo da proslavimo titulu sa našim navijačima. Tek posle toga ćemo razmišljati o Partizanu.

Savić se osvrnuo i na medijske napise da će na leto napustiti klub.

- Uopšte to ne bih komentarisao, to možete da pitate ljude u klubu. Ja sam još tri godine vezan ugovorom sa Zvezdom, tako da je to - to.

Opis: Finale FA kupa, Mančester Siti je u ludoj seriji pobeda, pride je dobio poslednjih 10 duela sa Votfordom, poslednjih pet uz 3+. Ovog puta kombinacija 1&3+ uplatu množi sa 1,58. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Mančester Siti – Votford

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    18. maj 2019 | 12:08

    Финале треба да се игра у Нишу!

  • Aca

    18. maj 2019 | 12:48

    Ovaj poznaje fudbal? Sta je on? Fudbaler? Obican tatin sin sa dve leve noge komentarise sta i gde treba!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. maj 2019 | 11:12

    Како бре све једно? Зар треба да се ломите по оном лаворовом кртичњаку. Боље да се игра на персијском тепиху и да ту и прославимо куп...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA