Zvezda priredila iznenađenje navijačima na dan proslave titule

Nova aplikacija spremna za navijače

  • 13

Crvena zvezda je na dan šampionske proslave i poslednje superligaške utakmice ove sezone spremila veliko iznenađenje za sve zvezdaše.

- Od sada možete preuzeti novu, redizajniranu verziju zvanične aplikacije FK Crvena zvezda i istražite nove funkcionalnosti. I dalje ćete najbrže i najpouzdanije dobijati sve vesti i zanimljivosti iz voljenog kluba, samo na još atraktivniji način. Od nove verzije u prvi plan stavljamo najvernije članove, donosimo im ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave u okviru aplikacije. Sve što je potrebno jeste da preuzmete novu verziju, prijavite se sa svojim članskim brojem i istražite opcije - saopštio je klub.

Navodi se i da će u meč centru biti moguće ispratiti sve akcije, uživo komentare i najvažnije momente.

- Kao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz voljenog kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. Razmenjujte mišljenja sa ostalim članovima na vestima, koristeći novu i unapređenu opciju za komentare. Uključite obaveštenja i prvi saznajte sve nove vesti u vezi sa crveno-belima i ne propustite najzanimljivije akcije dok pratite uživo utakmicu. Kao i do sada, pogledajte informacije o prvom timu, pratite rezultate, tabele, najnovije vesti, ali u potpuno redizajniranoj FK Crvena zvezda aplikaciji - dodaje se, a linkove za aplikaciju možete pronaći ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    19. maj 2019 | 14:36

    Danas ce biti vise navijaca na Marakani nego na jna stadionu za celu sezonu izgleda da su srbi napokon shvatili da treba navijati za srbske klubove a ne za partizan koji je osnovan u Zagrebu i prebacen u Beograd da hrvati ovde imaju svoj klub i prave srbende su uvek navijale za nasu Zvezdu💪

  • IDEA ponos severa

    19. maj 2019 | 13:43

    Kokez liga😂😂😂ne treba nam kupljena titula

  • Žika Živac Mrzi 🇭🇷partizan🇭🇷

    19. maj 2019 | 17:20

    Bravo Zvezdo 👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA