≫ 

Partizanov krem uveličao Ilićev oproštaj: Sale zadrhtao pred legendama tokom govora (VIDEO)

Klub iz Humske, pre poslednje utakmice Saše Ilića, upriličio koktel u čast odlazeććeg kapitena

  • 4

I to je jednom moralo da se desi - Saša Ilić (41) odlazi iz Partizana u koji je stigao još kao dečak 1986. godine. Od tada je bio neraskidivi deo crno-bele fudbalske porodice, ali i kompletnog Sportskog društva.

Fudbalski klub Partizan u nedelju je, pred utakmicu poslednjeg kola sa Proleterom, oproštajnom za Ilića od fudbala, upriličio koktel za svog kapitena uz prisustvo najviđenijih fudbalskih faktora i Partizanovih legendi.

Videvši ih sve, Iliću je bilo teže nego inače da se obrati poslednji put pred izlazak na teren.

- Mnogo težak trenutak za mene. Ja bih samo hteo da se zahvalim svim ljudima koji su došli ovde, vidim ovde puno bivših igrača, puno legendi koji su došli da zajedno sa mnom na našem stadionu odigraju ovu poslednju utakmicu. Neću sad puno pričati, imam pripremu za ovu utakmicu jer želim da i danas Partizan pobedi. Još jedanput da vam se zahvalim, ja nisam otišao iz Partizana, Partizan će uvek biti moj - poručio je Sale, koji je od kluba, iz ruku predsednika Milorada Vučeliča, dobio umetničku sliku autora Koste Bradića.

Koktelu u čast Saše Ilića prisustvovali su Zvonimir Vukić, Vlada Čapljić, Vladimir Vermezović, Nenad Bjeković, Miroslav Đukić, Zoran Mirković, Ljubiša Tumbaković, Danko Lazović, Nikola Ninković, Nenad Brnović, Goran Arnaut, Ivica Iliev, Vuk Rašović, Nikica Klinčarski, Zvonko Varga, Ivan Ćurkovic Branko Rašovic, Darko Kovačević, Marko Pantelić, Žarko Lazetić, Dražen Bolić...

VIDEO: Poslušajte i govor Milorada Vučelića i uručenje slike za Ilića 

(Z.I)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ON

    19. maj 2019 | 18:40

    Karijera bez mrlje.

  • Cile

    19. maj 2019 | 18:42

    Jedan je kapiten Ilić.

  • BoB

    19. maj 2019 | 19:02

    Ovaj duks na Saletu je olicenje danasnjeg Partizana. Izlizan znak najka, generalno na treningu su igraci raspareno obuceni, kao grupa gradjana, najk im nista nije dostavio ima tri godine...Bedo moja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA