≫ 

Volkova držali da ne bije sudiju: Bivši igrač Partizana se "provukao" bez crvenog kartona, pa "namestio" gol za opstanak u ligi (VIDEO)

Levi bek Građevinara bio je u centru pažnje na meču sa Zemunom

  • 7

Rad može da zahvali Vladimiru Volkovu za opstanak u ligi - u poslednjem kolu sezone. 

Bivši levi bek Partizana pogodio je nekadašnjeg napadača Zvezde Miloša Trifunovića "u trepavicu", a ovaj loptu poslao u mrežu, za konačnih 1:1 protiv Zemuna i tako svoj tim spasio, a goste eliminisao iz Superlige.

Volkov je, podsetimo, nedavno odigrao i ključnu ulogu protiv Dinama, kada je projektilom "Građevinarima" doneo izuzetno važna tri boda u direktnom sučeljavaju sa rivalom za opstanak.

U meču protiv Zemuna, prepunog naboja, Volkov, ipak, nije prezao ni od nesportskih poteza, pa je u dva navrata kidisao na glavnog arbitra Jovana Šegrta.

Prvo ga je napao u 43. minutu, nakon što je Šegrt svirao penal za Zemun, i nije bio usamljen: još igrača Rada je vrlo ljutito opkolilo sudiju, gurkali ga i vređali, i pravo je čudo kako nije bilo crvenih kartona za takvo ponašanje.

Dodatnu nervozu kod igrača Rada uneo je gol Vučića sa 11 metara, pa je i obezbeđenje moralo da reaguje sa poslednjim zviždukom u prvom poluvremenu. Tada je ponovo Volkov imao šta da zameri Šegrtu, ali i njegovom pomoćniku, obojici se unosio u lice, a veći incident sprečili su redari koji su držali iskusnog fudbalera da ne napravi veću glupost.

Neverovatno je kako Volkov ni za jedan ispad nije dobio ni žuti karton...

Prvu situaciju pogledajte od 00:56 minuta snimka, a drugu 02:10 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA