Šta će biti sa Markom Grujićem? Liverpul donosi odluku posle finala Lige šampiona

Sportski direktor Herte kaže da će sve učiniti da Grujić ostane još najmanje godinu dana u Berlinu

  • 1

Marko Grujić ima odličnu sezonu za sobom u Herti. I ako mu pozajmica iz Liverpula u Hertu ističe za mesec dana, sportski direktor berlinskog kluba, Mihael Prec ga želi još u klubu.

Fudbalska sezona u Nemačkoj je završena ali Marko Grujić nije odigrao svoju poslednju utakmicu u dresu Herte. Ekipa se uputila put Amerike gde će u narednih desetak dana odigrati nekoliko utakmica.

Za predstojeći prelazni rok sportski direktor plavo-belih Mihael Prec ima jasan zadatak - Moj primarni cilj je da za još godinu dana produžimo Markovu pozajmicu.

Marko Grujić Foto: Tanjug/AP

Ugovor sa Liverpulom Grujiću ističe 2023. zbog toga Herta želi da Markov boravak produže za barem još godinu dana, koliko mu je još potrebno da dostigne nivo Premijer lige, po rečima Preca.

- Imamo konstantnu razmenu informacija i mišljenja s Liverpulom, a i ja sam lično razgovarao s Klopom proteklih dana u vezi Marka. Sve što su mi rekli Englezi je da će posle finala Lige šampiona (1. juna) sesti za sto i razmotriti tim za sledećeu sezonu.

Mi mislimo da bi Marku prijala još jedna sezona u Berlinu i da bi tu mogao da dostigne nivo koji mu je potreban da igra u Liverpulu, jer on sebe vidi tamo. Ne mogu ništa da obećam, ali ću se potruditi da ovaj momak i sledeće godine igra za Hertu - rekao je sportski direktor Herte.

Herta će imati ozbiljnog konkurenta u vidu ''srpskog'' Frankfurta za dovođenje bivšeg fudbalera Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA