≫ 

On će da igra još malo: Partizan za Sašu Ilića sprema spektakl u septembru, stiže i Mateus!

Pozvaćemo Sašine bivše saigrače, trenere među kojima je i Lotar Mateus, a kompletan prihod će biti uplaćen u humanitarne svrhe i to ustanovama koje naš kapieten odredi, kaže direktor kluba Miloš Vazura

  • 7

Spektakularan oproštaj Saše Ilića od navijača u Humskoj bio je samo prvi čin svega onoga što je Partizan pripremio za legendarnog kapitena.

Drugi čin je planiran za kraj predstojećeg leta i klub iz Humske je već počeo organizaciju revijalne oproštajne utakmice, čiji će kompletan prihod biti uplaćen u humanitarne svrhe i to u ustanovu ili više njih koje odredi upravo Ilić, saznaje Telegraf.

VIDEO: Saša Ilić posle oproštajnog meča

Utakmica Sašinih bivših saigrača, trenera, prijatelja biće organizovana u septembru, tokom reprezentativne pauze, što potvrđuje i generalni direktor Miloš Vazura.

- Utakmica sa Proleterom je poslednja u takmičarskoj sezoni, ali ne i poslednji meč Saše Ilića u dresu Partizana, pošto će u četvrtak igrati i u finalu Kupa Srbije. Nto, želeli smo da se na neki način oprosti od navijača baš na našem stadionu. Otuda smo pozvali sve one ljude koji su vezani za Sašinu karijeru, koji su u ovom trenutku bili u Srbiji, čak i one sa kojima možda ne delimo ista mišljenja u vezi sa vođenjem kluba.

VIDEO: Suze na terenu, ali i tribinama: Trenutak kada se Saša Ilić oprostio od fudbala

- Ali ostavili smo sve po strani, jer je naš kapiten to zaslužio. Ipak, to nije sve što je u planu, i ne može tako dase završi, klub će Saši pripremiti posebnu oproštajnu utakmicu u septembru i ona će imati i revijani i humanitarni karakter – kaže za Telegraf Miloš Vazura.

Možete li malo konkretnije?

- Ilićev oproštajni meč će biti organizovan tokom reprezentativne pauze i gledaćemo da preciziramo termin kako bi svi mogli da se odazovu. Pozvaćemo Sašine bivše saigrače tokom karijere, kako iz Srbije tako i iz inostranih klubova čije je boje branio. Zatim trenere, među kojima su i Lotar Mateus, Radimir Antić... Plan je da se ulaznice kupuju i da kompletan prihod ode u humanitarne svrhe i to u ustanovu ili više njih koje Saša odabere. Želimo da napunimo stadion i ispratimo kapitena u fudbalsku penziju kako je i red – zaključuje Miloš Vazura.

VIDEO: Vučelić: Kada gledate Sašu kako igra fudbal, sve se čini jednostavno

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BoB

    20. maj 2019 | 13:05

    Kakav septembar? Vi gospodo iz uprave bi tada trebali biti dovoljno daleko od Humske...

  • Mile

    20. maj 2019 | 13:10

    Sale, hvala za sve, 22 zauvek. Grobari, zasto nam naprednjaci unistavaju klub? Postaviti gospodina Radomira Antica da bude glavni za sve. Kao savetnik moze sa radi Golac. Ne treba nam vlast, jer fudbal sam pravi velike pare, ako znas da vodis klub. Grobari ujedinite se i idite kod Antica pozovite coveka, on je nas spas. Dosta svadja, dosta podela, dosta brat na brata. Ziveo Partizan i majka Srbija.

  • Grobari zapad

    20. maj 2019 | 13:20

    O cemu prica ovaj Vazura, zna li on da ke bivsi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA