Nejmaru draža Rijana od Embapea: Brazilac u zagrljaju pevačice, dok je Kilijan kupio lovorike najboljeg u Francuskoj (FOTO)

Francuska unija fudbalera proglasila najbolje, najskupljeg na svetu nije zanimala ceremonija

  • 2

Brazilski fudbaler Nejmar Žunior i ofanzivni vezista Pari Sen Žermena nije se baš pokazao kao najbolji saigrač Killijanu Embapeu.

Francuz je na ceremoniji dobio dva priznanja za fudbalera godine, prvo za najboljeg u Ligi 1, a onda i za najboljeg mladog igrača, jer ima tek 20 godina.

France Soccer Awards Foto: Tanjug/AP

Nejmara nije bilo na dodeli nagrada, iako je Brazilac ušao u idealnih 11 u Francuskoj. On je već imao nekoliko ozbiljnih znakova sujete tokom boravka u PSŽ pa mu je utoliko bilo lakše da svoje vreme provede sa pevačicom Rijanom, umesto na dodeli.

Pored Nejmara i Embapea, u idealnom timu su se našla još četvorica iz redova Svetaca, Tijago Silva, Markinjos, Marko Verati i Anhel Di Marija. Uz šest igrača iz PSŽ, tu je još i tandem iz Lila Nikolas Pepe i Majk Menjan, Ferland Mendi i Tanguj Ndombele iz Liona i Strazburov Keni Lala.

Embape je svoje priznanje zaslužio sa 30 golova kao prvi strelac lige, a postao je i prvi igrač koji je u tri sezone zaredom proglašavan najboljim mladim igračem.

Karim Benzema je proglašen najboljim Francuzom u ostalim evropskim ligama, a najlepši gol sezone dao je Loik Remi.

VIDEO - Doček fudbalera PSŽ-a na aerodromu "Nikola Tesla", Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    20. maj 2019 | 18:45

    E zato ce ovaj mali Mbappe da osvoji zlatnu loptu vrlo uskoro i zato ce biti jedan od najboljih ikada, dok ce ovaj padavicar vecito biti u senci svakoga s kim igra i nikad nece osvojiti zlatnu loptu!

  • AHAB

    22. maj 2019 | 10:54

    TAKO JE, BRATE...TI SI BRAZILAC,I TO DRASTIČNO MENJA SVE...ŽIVI ŽIVOT KAO I TVOJI PRETHODNICI IZ BRAZILA... A NE KAO NEKI KOJI CEO ŽIVOT IGRAJU U BARSI,I NE SMEJU DA ODU U NEKI DRUGI KLUB,DA SE DOKAŽU..A, BOJIM SE DA TO I NEĆEMO VIDETI NIKAD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA