≫ 

Dortmund želi da prekine dominaciju Bajerna: Predstavljen reprezentativac Nemačke, a stiže i jedan od najvećih bisera Evrope!

Niko Šulc je zvanično predstavljen u novom klubu, a najavljuje se i Julijan Brant kao novo pojačanje Milionera za narednu sezonu

  • 0

Potrošila je Borusija iz Dortmunda već 70 miliona evra na Paka Alkasera iz Barselone, Nika Šulca iz Hofenhajma i Torgana Azara iz Menhegladbaha, ali dovođenje Julijana Branta iz Leverkuzena biće prava bomba prelaznog roka.

Šulc je u toku dana promovisan na Signal Iduna parku, u transferu vrednom 27 miliona evra. Radost Milionera biće samo još veća, ako se ostvari i naredni transfer Julijana Branta.

APTOPIX Netherlands Germany Euro 2020 Soccer

Niko Šulc u dresu reprezentacije Nemačke slavi gol protiv Holandije; Foto: Tanjug/Ap

Brant je jedan od najtalentovanijih igrača Nemačke. Dobro se snalazi na mestu krila, polušpica ali i kalsičnog napadača. Ima 23 godine i pravo je vreme za prelazak na naredni stepenik u karijeri.

Bild javlja da su se klubovi sve dogovorili, a da sam Brant ima veliku želju da obuče žuto-crni dres.

Dortmund će iskoristiti klauzulu koju ima u ugovoru od svega 25 miliona evra. Svega, iz razloga što na ludom i precenjenom tržištu ova cifra zaista prdstavlja sitnicu, kada se uzme u obzir o kakvom igraču ali i kakvom se talentu radi.

Julijan Brant, Bajer Leverkuzen

Foto: Guliver/Lars Baron/Getty Images

Međutim čelnici Leverkuzena žele svoje dete još u klubu. Direktor kluba Rudi Feler je povodom ovog pisanja Bilda samo kratko izjavio: - Još se ne predajemo.

Priča za medije je jedno, a situacija i činjenice drugo. Da su u Leverkuzenu spremni na Brantovu prodaju govori i podatak da su Apotekari već doveli njegovu zamenu u vidu Kerima Demirbaja iz Hofenhajma.

Borusija je izgubila ove sezone već osvojenu titulu i čelni ljudi sa Vestfalena ne žele da im se ovaj scenario ponovi, zbog toga su krenuli baš jako.

Treba spomenuti da je Brant odlučio da ostane u Nemačkoj i pored ponuda PSŽ-a, Totenhema, Atletika...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA