≫ 

Piše se o tituli iz 1946. godine, a ne o tome da smo dali 12 golova na dva meča otkako sam ja došao: Trener Zemuna ljut posle ispadanja iz lige (VIDEO)

Radomir Koković je imao i zamerke na dešavanja na meču protiv Rada

  • 6

Bod koji su u nedelju veče osvojili na Banjici protiv Rada (1:1), nije bio dovoljan fudbalerima Zemuna da ostanu u Super ligi Srbije i od naredne sezone će igrati Prvu ligu!

Zemun je u poslednjem kolu imao sve u svojim rukama. Da su pobedili, igrali bi barem baraž, iako su u jednom trenutku bili u bezizlaznoj situaciji.

Međutim, serija dobrih rezultata vratila je Zemunce u igru. Došao je i novi trener - Radomir Koković - ali ni on, na kraju nije uspeo da ostvari zacrtani cilj.

Posle meča sa Radom, gde je Zemun vodio sa 1:0 na poluvremenu, Koković je imao zamerke na dešavanja na terenu, a onda se u zanimljivom kontekstu dotakao i titule iz 1946. godine koja je priznata Crvenoj zvezdi.

- Što se tiče same utakmice, neću da komentarišem. Ekipa Zemuna je pre mog dolaska na 13 utakmica dala četiri gola, a od mog dolaska u dve utakmice dali 12. Moji momci su igrali sjajno, niko o tome nije pisao. Pisalo se o tome da li je titula iz 1946. godine priznata ili nije. Zato neću ni da komentarišem utakmicu i igru, jer to nikoga ne zanima - rekao je Koković.

U nastavku možete pogledati i video konferencije sa Banjice:

VIDEO: Trener Zemuna zadovoljan partijom svojih igrača protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    20. maj 2019 | 18:33

    Mene bi bilo sramota i da spomenem te dve utakmice. Da UEFA hoce malo da zagrebe poslali bi vas u 7 ligu.

  • Obi

    20. maj 2019 | 18:40

    Sto juce bar dva nedadoste.

  • hm

    20. maj 2019 | 18:31

    E baas zbog tih 12 golova u 2 utakmice bih te poslao na malo propitivanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA