≫ 

Bane Ivanović u centru skandala: Srbin odbio da ide na doping test, pa izbacio čelnike Agencije iz toaleta! Svađa trajala sat vremena!

Na kraju je radio test i rezultati su bili negativni

  • 0

Ruski mediji izašli su u ponedeljak veče sa pričom o doping skandalu koji potresa tamošnji fudbal, a u koji je uključen vezista Avangarda Dimitri Korobov!

On je, naime, u 33. kolo Druge lige Rusije testiran od strane ruske antidoping agencije (RUSADA) i bio je pozitivan na nedozvoljene supstance.

Međutim, to je bio samo povod za priču u koju je upleten i srpski fudbaler Branislav Ivanović. Kako ruska Gazeta navodi, defanzivac Zenita je napravio skandal sa osobljen RUSADA posle meča koji je igrao protiv Dinama.

Branislav Ivanović Ivanović u dresu Zenita Foto: AP/Tanjug

Ivanović navodno nije želeo da ode na doping test, a čak je i izbacio čelnike Agencije iz toaleta. Svađa je trajalao oko sat vremena, nakon čega je bivši kapiten Orlova odlučio da se testira i, na kraju, je sve bilo čisto.

Ipak, iz RUSADA su poslali pismo opomene Zenitu u kom su tražili da klub obavi razgovor sa Ivanovićem, a ruski mediji javljaju da je Srbin tako reagovao jer je često na meti Agencije koja od njega traži uzorke.

Sukob je potom mirno rešen, ali su iz RUSADA javili da će Ivanović biti kažnjen zbog svog ponašanja. Međutim, ta kazna neće uticati na njegov položaj u Zenitu s kojim je ove sezone osvojio titulu.

VIDEO: Bane Ivanović od saigrača dobio golf štap po guzi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA