≫ 

Ko će suditi finale Kupa? Sudijska komisija FSS ima dvojicu kandidata, debitant je trenutno bliži Marakani!

Srđan Jovanović ili Novak Simović - kome će biti poveren večiti derbi?

  • 11

Kao i uvek kada je u pitanju utakmica između Crvene zvezde i Partizana, Sudijska komisjja FSS ima ''pune ruke posla'' u pripremi iste s obzirom na to da je potrebno izabrati sudiju za večiti derbi!

A prema navodima Sportskog žurnala, najbliži tome je Srđan Jovanović koji je napokon ''slobodan'' da sudi.

Jovanović je jedan od najperspektivnijih srpskih sudija, čovek od kog se očekuje da sledeće sezone intezivno sudi Ligu šampiona, dok večiti derbi još nije svirao.

Za prethodni je bio zauzet zbog seminara FIFA, a sudio je Novak Simović, dok je pre toga prednost (ne)očekivano dobio Danilo Grujić.

Srđan Jovanović Srđan Jovanović Foto: MN Press

Grujić i Simović su mu protivkandidati, mada vredi pomenuti da ovaj iskusniji tek u sredu veče stiže iz Egipta gde ''radi'' na poziv egipatske fudbalske federacije.

Dakle, dilema Sudijske komisije bi mogla da bude samo to da li da derbi poveri Jovanoviću ili možda Simoviću koji je opravdao očekivanja u prethodnom. Ipak, čini se da je Jovanović viđen u četvrtak od 19.00 časova na Marakani.

Iako pored sebe ima standarde pomoćnike - Uroša Stojkovića i Milana Mihajlovića - nije isključeno da mu ''društvo prave'' najbolji srpski mahači Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

VIDEO: Igrač Napretka se sudiji uneo u facu, ovaj mu se umesto kartona izvinio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    21. maj 2019 | 00:25

    Po kom osnovu se igra na Marakani ? Ako je unapred naglaseno da to bude Nis u cemu je sad problem ? Treba namestiti da vodjina miljenica kao losiji tim osvoji i to takmicenje ? Srbski fudbal je i definitivno dodirnuo dno !

  • Vrsac

    21. maj 2019 | 05:23

    Ale ale ale o, duplu krunu slavimo.

  • nscz

    21. maj 2019 | 08:53

    Ko god da sudi ovi ce da placu i kukaju. Predlazem Zeksa za glavnog sudiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA