≫ 

Siniša Mihajlović: Juventus me zvao, ali...

Srpski trener kaže da je spreman za najveće klubove

  • 1

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović, nakon što je remijem protiv Lacija u Rimu (3:3) obezbedio opstanak ekipi koju je preuzeo u nezavidnoj situaciji, izjavio je da će o budućnosti razmišljati kad bude gotova sezona.

- Imamo još jednu utakmicu, nije isto da li ste na kraju 10. ili 15. na tabeli. Želim da kažem da smo ostvarili pravo malo čudo, ja sam jedan od retkih koji je verovao jer sam video da tim ima kvalitet i karakter - rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović Foto: AP/Tanjug

Na pitanje italijanskih novinara da li ga je kontaktirao Juventus, pošto Masimilijano Alegri napušta kormilo šampiona, srpski trener je rekao:

- Da, ali pre pet godina. Naša profesija se stalno unapređuje, tako da sam danas potpuno drugačiji trener nego tada. Ja sam rođen spreman - poručio je Mihajlović i na indirektan način poslao poruku da je došlo vreme za posao u velikom klubu.

Italijanski mediji tvrde da je u pol poziciji za preuzimanje Juventusa sadašnji trener Ćelsija Mauricio Sari. Ukoliko do toga ne dođe Mihajlović se spominje kao jedna od mogućih opcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA