≫ 

On je srce i duša Partizanove ekipe: Crno-beli po svaku cenu žele da zadrže Zdjelara!

Od igrača koga su želeli da prodaju, Saša Zdjelar ušao u mali krug fudbalera crno-belih koji nisu na prodaju

  • 17
Saša Zdjelar Saša Zdjelar; Foto: Marko Jovanović

Najavljena rekonstrukcija tima Partizana prirodno će doneti i “masovne” rastanke sa nekolicinom fudbalera iz aktuelnog igračkog kadra, u kome samo dva fudbalera nisu na prodaju, kao ni momci Omladinske škole na kojima će se graditi budućnost. Pisali smo već da je jedan od njih golman Vladimir Stojković, a drugi je – Saša Zdjelar.

To je želja trenera Save Miloševića, koji je čelnicima kluba predočio da bi vezistu, bez obzira na ponude, rado video u timu crno-belih i naredne sezone. To i ne iznenađuje s obzirom na činjenicu da je Zdjelar krajem jeseni i u prolećnom delu sezone bio možda i najkonstantniji igrač Partizana, koji je utakmice propuštao samo ako bi bio u opasnosti od suspenzije ili suspendovan zbog žutih kartona.

Ako se vratimo samo nekoliko meseci unazad, jasno je da se status Saše Zdjelara u Humskoj promenio iz korena. Sredinom jesenjeg dela sezone u Humskoj nisu bili zadovoljni njegovim igrama i već tada je targetiran za prodaju već u zimskom prelaznom roku.

Tokom novembra, decembra i januara trajala je saga u vezi sa transferom veziste, odnosno iščekivanjem zvanične Bordoa i to se nekako poklopilo sa značajnim poboljšanjem forme Zdjelara. Na kraju ponuda Francuza nije stigla, a fudbaler je postao oslonac tima u prolećnom delu sezone.

Promena stručnog štaba i dolazak Save Miloševića na mesto trenera doneli su i sasvim druge ideje u osnosu na prethodni, te je Zdjelar označen kao igrač koga po svaku cenu treba zadržati za narednu sezonu.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. maj 2019 | 12:37

    Ако ако. И њега и све остале. Одлични су. Браво за управу😂😂😂

  • GP

    21. maj 2019 | 12:35

    Ma dajte bre, ovaj covek nema pojma sa fudbalom!!!

  • Jovan

    21. maj 2019 | 12:52

    Jel to vi ozbiljno vidite i mislite? Nebih se složio s tim mišljenjem, čak je i ispod proseka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA