≫ 

Zvezda ponovo želi napadača koji joj je letos izmakao zbog 500.000 evra!

Portugalac Tomane je opet na vrhu liste želja crveno-belih

  • 8

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela u ponedeljak veče je otkrio da srpski šampion najviše ponuda ima za napadače Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, te ne bi bilo nikakvo iznenađenje da jedan od njih dvojice u ovom prelaznom roku napusti Marakanu!

Rekao je, takođe, i da se uveliko radi na spremanju zamena u slučaju odlazaka, a visoko na listi potencijalnih pojačanja nalazi se Portugalac Tomane. Telegraf saznaje da su se crveno-beli ponovo aktivirali povodom potencijalnog transfera napadača Tondele koji je ove sezone postigao 12 golova i zabeležio šest asistencija.

Tomane (26) je letos već bio viđen na Marakani, ali je cifra od 500.000 evra i 50 odsto od narednog ugovora u tom trenutku bila prevelika za Zvezdu, Sada je situacija malo drugačija, pogotovo što nekadašnjem reprezentativcu Portugalije ističe ugovor 2020. godine.

Tondela ne sme da rizikuje i tako lako izgubi ''zlatnu koku'', ali vredi pomenuti da će Zvezda imati žestoku konkurenciju u vidu Brage. Međutim, tu je i onaj zov LŠ sa Marakane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA