Pjanović prognozirao finale Kupa: Partizan nema šanse protiv Zvezde! (VIDEO)

Nekadašnji igrač crveno-belih uveren u trijumf njegovog voljenog kluba

  • 8

Jedan od miljenika Delija, Mihajlo Pjanović, bio je akter memorijalne utakmice u čast Gorana Bunjevčevića i istakao se golom. Posle utakmice, biranim rečima pričao je o svom velikom prijatelju Goranu Bunjevčeviću.

- Mislim da je ovo najmanje što smo mogli da uradimo za Gorana Bunjevčevića, nadam se da je ova revijalna utakmica samo početak turnira koji će čuvati uspomenu na njega. Što se tiče Gorana, teško je meni kao njegovom prijatelju da govorim o tome, bio je izuzetna ličnost, izuzetan čovek i čovek koji je svojim delima govorio za sebe najviše. Svi koji su pozvani su se odazvali, a to najviše govori o Goranu Bunjevčeviću - rekao je Pjanović.

Nekadašnjeg špica Zvezde, koji je često u večitim derbijima bio strelac, pitali smo da prokomentariše i predstojeće finale Kupa između Zvezde i Partizana, koje je na programu od 19 časova na Marakani u četvrtak. On nema dilemu, Zvezda je apsolutni favorit.

- Već sam to par puta rekao, mislim da je Zvezda veliki favorit, osvojila je titulu, može da igra rasterećeno, Partizan je pod velikim pritiskom, loša sezona je iza njih, veliki bodovni zaostatak, ovo im je utakmica za spas sezone, ali mislim da u ovom trenutku nemaju šanse da pobede Crvenu zvezdu - zaključio je Pjanović.

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    22. maj 2019 | 11:12

    Ne znam sto ova izjava pogadja navijace partizana?ovo REALNOST!!!Da ste u svim dervibina ove sezone igrali fudbal gubili bi ubedljivo od Zvezde...ali zato igrate antifudbal,na faul i tucu...prosto ti bude muka da gledas derbi...

  • PFK

    22. maj 2019 | 10:44

    Idi u stalu sine

  • Милорад

    22. maj 2019 | 12:02

    Као некадашњи Звездаш, а сада не навијам за никога, кажем да Партизан има шансе против Звезде, пошто Звезда ништа није јача од Партизана, шансе су 50-50.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA