≫ 

Zvezda spremila bogate premije za osvajanje Kupa: Evo koliko novca će dobiti za pobedu nad Partizanom!

Igrači kluba sa Marakane imaće i finansijski motiv da osvoje "duplu krunu"

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde nisu osvojili "duplu krunu" još od 2007. godine, a sada će biti u prilici prvi put posle 12 godina da osvoje i prvenstvo i Kup. Da li će uspeti u tome, videćemo u četvrtak, kada se na Marakani od 19 časova u finalu kupa sastaju sa večitim rivalom Partizanom.

Kako Telegraf saznaje, crveno-beli će imati i dodatni finansijski motiv da osvoje Kup. Rukovodstvo kluba pripremilo je premije za osvajanje ovog takmičenja, pa će fudbaleri dobiti po 20.000 evra ukoliko u četvrtak trijumfuju protiv crno-belih.

Po 20.000 evra dobiće igrači koji su odigrali sve utakmice, a oni koji su manje igrali, dobiće nešto manju sumu u skladu sa minutažom.

Finale Kupa Srbije FK Partizan - FK Crvena zvezda, pehar Pehar koji čekaju na Marakani 12 godina; Foto: Marko Todorović

I ovo najbolje pokazuje koliko je Zvezdi bitno da posle 12 godina osvoji duplu krunu, jer daje igračima bogate premije za takmičenje koje u rezultatskom smislu nema toliko veliki značaj kao prvenstvo, kao i Liga šampiona.

Igrači će tako posle premija koje su dobili za igranje u Ligi šampiona i osvajanje titule moći da kompletiraju "tripletu" premija i osvajanjem Kupa.

VIDEO: Kakav oproštaj! Milijaš po neviđenom pljusku sam trči poslednji krug po Marakani

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA