≫ 

Savo Milošević: Neće biti dobro po Partizan, ako Zvezda bude na nivou iz Lige šampiona! Kup bi spasio sezonu, ali bi nam pomogao i za Evropu

Trener crno-belih nada se da bi njegova ekipa mogla da se okiti peharom u lošoj sezoni za klub iz Humske

  • 8

Predstavnici Zvezde i Partizana održali su zajedničku konferenciju u prostorijama FSS-a na Terazijama, gde su se medijima obratili Vladan Milojević i Savo Milošević, kao i Vujadin Savić i Vladimir Stojković.

I Milošević i Milojević su uvereni da će finale Kupa, koje je na programu od 19.00 na stadionu Rajko Mitić u četvrtak, biti potpuno drugačije od prvenstvenih duela, jer će posle 90 minuta igre biti poznato ko osvaja trofej.

Savo Milošević je prvi izneo svoje utiske:

- Čeka nas jako bitna i velika utakmica, najveća koju srpski fudbal ima. Posle dugo vremena igramo meč koji ima težinu, za razliku od onih u prvenstvu, igramo za trofej, nadamo se da će prevagnuti na našu stranu. Pričamo o fudbalskim stvarima u poslednje vreme, što je dobro - rekao je Milošević, koji ističe da bi pobeda u finalu i osvajanje Kupa moglo da spasi sezonu, ali da bi to značilo i zbog toga što bi crno-beli kao osvajači Kupa preskočili jedno kolo u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Partizan delom može da spasi sezonu osvajanjem Kupa, sigurno da znači kada se osvoji trofej. Nama osvajanje trofeja može da donese i rasterećeniji kalendar za Ligu Evrope, jer bismo onda počeli dve nedelje kasnije. Znate vi i sami koliko je znači dve nedelje više za pripreme. Trofej bi puno značio u više smisla - rekao je Milošević, koji ističe da će mu značiti iskustvo sa prvog derbija koji je vodio u karijeri, ali i ističe da će i Partizan i Zvezda biti na višem nivou u odnosu na prvenstveni duel.

- Meni će možda značiti više nego mom kolegi, jer je on bio u prilici da vodi više derbija. Meni to iskustvo sa prvog derbija znači. Ipak, ovo je različita utakmica, jer se u 90 minuta rešava sve. Znam da moja ekipa može mnogo, jer se digla u odnosu na početni period. Takođe, znam da se i Zvezda digla u odnosu na prvenstveni duel, ali nadam se da neće moći da se podigne na nivo iz Lige šampiona, jer to onda neće biti dobro za nas - zaključio je Savo Milošević.

VIDEO: Šta su o sutrašnjem Finalu Kupa kažu treneri i kapiteni Zvezde i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    22. maj 2019 | 12:45

    Ako bude na nivou lige šampiona, u koju su ušli posle pola veka, služiće za popravljanje gol razlike što u kupu nije moguće😂🔐👌

  • Trt

    22. maj 2019 | 12:42

    O kojem dizanju i spasavanju sezone Milosevic prica? Ono sto su klubu uradili Ilijev i Vazura,to nebi ni kuga. Unistili finansiski i igracki Partizan,da mu povratka nema

  • Ckalja

    22. maj 2019 | 13:22

    Dali će biti i fergusona da gleda save i uživa buahahaha 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA