≫ 

Vladimir Stojković objasnio zašto je na poslednjem derbiju tražio da prvo brani ispred Severa: Nisam rekao da hoću kod "šarenih" (VIDEO)

Pred finale Kupa i novi večiti derbi, golman Partizana pojasnio situaciju sa prethodnog duela Zvezde i Partizana

  • 20
Vladimir Stojković Vladimir Stojković; Foto: Telegraf

Golman Partizana Vladimir Stojković bio je na konferenciji pred Kup Srbije u fudbalu, gde je istakao da je duel u četvrtak na Marakani od 19.00 ključna utakmica za njegov tim u ovoj sezoni, što je napomenuo i trener Partizana Savo Milošević.

- Šef je rekao krucijalno, sigurno najvažnija utakmica za nas, igramo protiv večitog rivala, iskoristiću priliku da im čestitam na tituli. Ovo je sigurno najbolja utakmica za srpski fudbal - rekao je Stojković, koji se osvrnuo na detalj sa prethodnog derbija, kada je kod biranja strana odabrao da prvo poluvreme brani na Severu i istakao je da to nije uradio zbog bilo kakve provokacije.

- Video sam na jedom portalu da izašlo kada smo Filip Stojković i ja birali strane, da sam ja izjavio, ja ću ja tamo kod šarenih, ili tako nešto. Imate i Filipa Stojkovića kao dokaz, ja sam rekao ja ću na ovoj strani koja je zalivena, da bude kontra od uobičajenog, da mi napadamo prvo na Sever, a oni na Jug. I prvi derbi kada sam branio za Partizan, bio je tu i stoga sam želeo da branim na Severu prvo poluvreme. Nikada sa moje strane nije bilo provokacije, niti će ikada biti - rekao je Stojković.

Pogledajte i sami kako je Stojković izabrao stranu na 160. večitom derbiju:

VIDEO: Šta su o sutrašnjem Finalu Kupa kažu treneri i kapiteni Zvezde i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    22. maj 2019 | 13:57

    Nisi ti pravi grobar.Ne drzis se reci i zato odlazi sa trulom upravom u penziju!!! Isti si kao oni,znas ti dobro koji!!!

  • Beli

    22. maj 2019 | 14:04

    Ljiga bio ljiga ostao.

  • Laki

    22. maj 2019 | 14:06

    Znamo mi da ti ne provociraš.Jok! Nego iscijepali više taj pasoš pošto se stidiš što si Srbin (doduše i mi tebe još više)?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA