≫ 

Zašto Mirka Vasiljević ne dolazi na utakmice protiv Partizana? Vujadin Savić otkrio šta pred večiti derbi kaže svojoj porodici (VIDEO)

Kapiten crveno-belih ističe da želi da bude maksimalno koncentrisan na meč, pa zato na tribinama najvažnije utakmice nema njegove nevenčane supruge i dece

  • 10
Vujadin Savić, Mirka Vasiljević Foto: ATA Images

Na konferenciji pred finale Kupa, koje je na programu u četvrtak od 19.00 na stadionu Rajko Mitić, kao predstavnici Zvezde bili su Vladan Milojević i Vujadin Savić. Oboje su istakli da žele pobedu i duplu krunu za crveno-bele posle 12 godina.

- Jako važna utakmica za obe ekipe, verujem da ćemo uspeti u tome da osvojimo duplu krunu posle 12 godina - rekao je Vujadin Savić.

On je dobio i pitanje kada očekuje da će ljudi u Srbiji biti u prilici da povedu decu na večiti derbi, a da ne strahuju od nereda na tribinama.

- Ja bih iskreno voleo da što više dece dolazi na stadion. Ja sam prvi koji supruzi i svojoj deci neću da dozvolim da dolaze na utakmice, jer volim da budem koncentrisan na teren. Ali u poslednje vreme je sve bolja situacija i mislim da dolaze bolja vremena - naglasio je Vujadin Savić.

Pogledajte čitavu konferenciju i izjavu Vujadina Savića koja je pri njenom kraju.

Mirka Vasiljević, koja je mamila uzdahe navijača na utakmici u kojoj je proslavljena titula, će tako finale Kupa  i igru svoj dragog pratiti kraj malih ekrana sa svojom decom.

Snežana Borjan, Anđela Miladinović, Mirka Vasiljević Mirka Vasiljević u crvenoj haljini skroz desno; Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Šta kaže Mirka kad Vujadin Savić na pripremama "fata ribu"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa normalna stvar

    22. maj 2019 | 13:37

    Ona i njena porodica su navijaci Partizana ja tu nista ne vidim čudno. Danas svako normalan navija za Partizan

  • Joj

    22. maj 2019 | 13:33

    Sve silikonke

  • Racki

    22. maj 2019 | 16:26

    Verovatno zavija sarmu ako zna ili je sa deckom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA