Vratio se iz penzije posle jednog dana: Dobio je poziv koji se ne odbija od predsednika države!

Asamoa Đan se nakon nepunih 24 sata vraća u nacionalni tim Gane a za sve je ''kriv'' predsednig države

  • 4

U Srbiji smo svedoci gotovo svakodnevnih ratova saopštenja. U dalekoj nam Gani je to malo drugačije, tamo ''rat'' saopštenja može da vodi jedan igrač sam protiv sebe.

Upravo tako može da se opišu dva potpuno suprotna saopštenja Asamoe Đana, bivšeg kapitena "Crnih zvezda". Prvo se povukao iz reprezentacije zbog selektora, nepoštovanja i oduzimanja kapitenske trake da bi nakon nepunih dvadeset i četiri sata objavio da se ipak vraća. Razlog tome - zvao je predsednik države Nana Ado Dankva Akufo-Adom.

Asamoa Djan slavi gol protiv Nemačke, Svetsko prvenstvo 2014 Đanov gol Nemcima na svetskom prvenstvu 2014.; Foto: Guliver/Jamie McDonald/Getty Images

- Zahtev predsednika se ne odbija. Imao sam priliku da razgovaram sa ocem nacije, predsednikom države Nana Ado Dankva Akufo-Adom, koji me je, uz poštovanje mojih želja, pitao da ponovo razmislim o odluci da se povučem iz reprezentacije. Njegovu želju sam shvatio kao najbolju nameru i staviću se na raspolaganje selektoru Kvasiju Apiji.

- Moja želja da pomognem Gani da posle više od tri decenije osvoji trofej Kupa Afrike još gori i ostajem da služim velikoj naciji i narodu Gane - stoji u novom saopštenju napadača Antalije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA