≫ 

Partizan duplirao premije za Kup: Uprava u poslednji čas povukla potez koji im je prošle godine doneo trofej!

Sličan recept pred finale Uprava crno-belih primenila i prethodne sezone i to je dalo rezultata

  • 17

Ukoliko trijumfuju u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, fudbaleri Partizana, svaki ponaosob, biće premirani sa 10.000 evra, saznaje Telegraf. Svakom igraču crno-belih u ugovoru stoji zagarantovana suma od 5.000 evra za trofej u pomenutom takmičenju, ali su čelnici kluba danas odlučili da dodatno stimulišu svoj tim pred tako važnu utakmicu.

Nešto slično se, recimo, dogodilo i prošle godine u isto vreme, kada su crno-beli posle drame sa Čukaričkim izborili plasman u finale Kupa, gde ih je čekala Mladost iz Lučana.

Zbog činjenice da, kao i ove sezone, nisu bili konkurentni u šampionskoj trci, već je trofej u drugom po važnosti takmičenju bio spas sezone, Uprava je neposredno pre utakmice takođe duplirala premije na 10.000 evra.

Dalo je rezultata, Partizan je savladao Mladost iz Lučana na stadionu Radnika u Surdulici, pa je Uprava kluba iz Humske danas odlučila da primeni isti recept i za duel sa Crvenom zvezdom.

Podsetimo, Zvezda će u slučaju osvajanja Kupa svojim igračima podeliti duplo veću sumu, po 20.000 evra.

VIDEO: Šta su o sutrašnjem finalu Kupa kažu treneri i kapiteni Zvezde i Partizana

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvantitet ne kvantitet

    22. maj 2019 | 15:28

    Napred PARTIZANE moj, protiv režima i 4~5 miliona pripadnika istog! Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za tebe...

  • Tosa

    22. maj 2019 | 18:43

    Kad ce ovi crvenkapici shvatiti da pri fer igri i sudjenju nisu ni poen ispred Partizana vec su na njihovu zalost i losiji samo sto ih politika uz fss i sudije uporno gura, za sve to je dovoljan samo jedan dokaz broj sviranih penala u odnosu na broj odigranih utakmica sto nije zabelezeno ni u jednoj ligi na planeti. Mene bi bar bilo sramota bilo sta komentarisati da navijam za taj klub nakon svega toga.

  • PFK

    22. maj 2019 | 16:57

    Ajmo crno beli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA