≫ 

Ovo je sastav Zvezde za finale Kupa: Milojević napada Partizan oprobanim snagama (FOTO)

Crveno-beli od starta ofanzivno kreću u borbu za novi trofej

  • 29

Fudbaleri Crvene zvezde posle odbrane titule šampiona Superlige i učešća u Ligi šampiona, tačku na ovu sezonu stavljaju u finalnoj utakmici Kupa Srbije u kojoj će u četvrtak od 19 sati na stadionu Rajko Mitić "ukrstiti koplja" sa večitim rivalom Partizanom.

Baš iz tog razloga, glavni je utisak, da Vladan Milojević, koji je odlučio da ostane na klupi crveno-belih i sledeće sezone, neće mnogo eksperimentisati odlučujućem susretu za novi trofej i duplu krunu.

Činjenica je da velikih tajni između dva najveća srpska kluba nema, pa je to i glavni razlog zašto se trener Zvezde odlučio da skoro ništa ne menja u odnosu na poslednji derbi odigran pre nepunih mesec dana.

VIDEO: Šta su o sutrašnjem Finalu Kupa kažu treneri i kapiteni Zvezde i Partizana

MILOJEVIĆ PRETI SA SVIH STRANA

Kada je reč o napadu, Zvezda će biti izuzetno ofanzivna od starta. Očekuje se da udarna igla i najistureniji igrač bude ovosezonski heroj kluba Milan Pavkov koji uspešno menja povređenog Boaćija.  Napadač iz Gane je povredu zadobio 13. aprila na duelu  protiv Radničkog u Nišu, i mada se činilo da se oporavio i da će odigrati ovih nekoliko utkamica do kraja sezone, ipak će produžiti još malo bolovanje.

Milan Pavkov Pavkov je ove sezone postao miljenik Delija; Foto: Marko Jovanović

Veliku podršku popularni Hari Kejn iz Begeča imaće u Marku Marinu koji će zaigrati na poziciji iza njega, na kojoj se inače i najbolje snalazi. Po Bokovima će delovati Ivanić i Ben, pa će crno-beli, sa druge strane, morati dobro da se oznoje ako žele da ovako ofanzivnu Zvezdu pobede i zaustave na Marakani.

Takođe, spona na sredini terena, između napada i odbrane, biće tandem Jovičić i Jovančić.

JEDINA PROMENA U ODBRANI

U odnosu na prethodni derbi, jedina promena u prvih 11, jeste povratak Vujadina Savića, koji će ovaj susret večitih početi od starta. Ostalo je isto. Levo će igrati Rodić, uz Savića tu će biti Milunović, dok će na desnom boku biti Stojković.

Srđan Babić neće igrati finale Kupa protiv Partizana, a borbu za trofej propustiće zbog žutog kartona koji je u dobio u revanš meču polufinala protiv Mladosti iz Lučana!

Zvezda sastav, finale kupa Ilustracija: Nikola Jovanović

(Teloegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan NS

    22. maj 2019 | 20:04

    Samo da Zvezdasi izadju gladni pobede i naostreni i to je to...ne mogu izgubiti da se igra tri dana.

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    22. maj 2019 | 19:38

    U ovaj tim se uložile milijarde i milijarde jer je napravljen projekat da fmp-radnicki basket-koledz-fmp2 udje u Evropu posle 25 godina, ali dzaba opet služili za popravljanje gol razlike, a u medjusubnom okršaju s Institucijom Partizanom izvlacili nerešen ishod uz pomoć rent-a penality obradovica,rumenigea aut linije djokica,sirokog,nikolica,glodjovica njihovih zlatnih kopački...

  • Mickey

    22. maj 2019 | 19:27

    Napred Zvezdo,samo napred.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA