≫ 

Prozvao je priču o Zvezdinoj tituli iz 1946, sad preuzima Voždovac: Ima 35 godina, igrao je u Americi i Kini, probao da sačuva Zemun u Superligi...

Stiže 35-godišnji stručnjak

  • 7
Radomir Koković Foto: Youtube.com

Fudbaleri Voždovca dobiće novog trenera, Radomira Kokovića.

Nedavno je Dragan Aničić otišao iz kluba, uz njega je bio i sportski direktor Goran Grkinić, pošto nije izboren plej-of.

To je bio cilj zimus, ekipa se pojačala, ali je ponovo oscilirala i završila u donjem domu.

Sa druge strane, stiže Radomir Koković, koji je pokušao da izbori opstanak sa Zemunom, ali nije uspeo.

On je kasno došao u klub, probao je da trgne ekipu, uspeo je efikasnošću, što nije bilo dovoljno.

Posle meča poslednjeg kola sa Radom (1:1), gde je Zemun vodio sa 1:0 na poluvremenu, Koković je imao zamerke na dešavanja na terenu, a onda se u zanimljivom kontekstu dotakao i titule iz 1946. godine koja je priznata Crvenoj zvezdi.

- Što se tiče same utakmice, neću da komentarišem. Ekipa Zemuna je pre mog dolaska na 13 utakmica dala četiri gola, a od mog dolaska u dve utakmice dali 12. Moji momci su igrali sjajno, niko o tome nije pisao. Pisalo se o tome da li je titula iz 1946. godine priznata ili nije. Zato neću ni da komentarišem utakmicu i igru, jer to nikoga ne zanima - rekao je Koković.

Njegov tim je ponizio Bačku sa 7:0 i pobedio Mačvu sa 5:1, potom je izgubio od Dinama sa 1:0, što je prelomilo u borbi za sigurnu zonu.

Koković ima 35 godina, igrao je za američku Lojolu od 2003. do 2007, a potom je nosio dres Sloge, Rada, Jataja, Napretka i Zemuna. Vodio je Šangaj Sports, Sinđelić i Zemun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    23. maj 2019 | 10:31

    Znaci i Vozdovac u drugu ligu. Kada sa ovakvim timom nije uspeo da Zemun uvede u TOP 8 a ne u borbu za opstanak on pojma nema. A tek kako nepovezano prica, treba mu pod hitno pomoc!

  • Gost

    23. maj 2019 | 10:16

    Bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA