Pogledajte grešku odbrane Zvezde i vodeći gol Partizana u finalu Kupa (VIDEO)

Strelac je Bojan Ostojić u 14. minutu

  • 21

Fudbaleri Partizana poveli su u 14. minutu finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, a strelac gola je bio defanzivac Bojan Ostojić.

Ostojić je sjajno iskoristio grešku odbrane crveno-belih, pre svega Milana Borjana, i glavom je sproveo loptu u mrežu za radost Grobara.

Bio je to prvi gol Ostojića ove sezone, koju je više sedeo na klupi i na tribinama nego igrao. Sve do dolaska Save Miloševića koji ga je vratio u tim i, sudeći prema njegovim partijama, nije pogrešio.

Inače, Ostojiću je finale Kupa 99. meč u dresu Partizana. Tom prilikom je dobio i prigodan poklon pred početak utakmice.

Pogledajte gol:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Npvica

    23. maj 2019 | 19:53

    Pozdrav ovo je strasno . Miloje ostani molio bi vise ove sto non stop komentarisu i velicaju igru koju forsira milojevic da se vise nikad ne uhvate za taster i daju komentare . Zato sto vise slusaju utakmice nego sto gledaju a loptu su videli samo u prodavnici. Ja u svojih 50 godina sam sigurno brzi o pola milojevih igraca . Strasno mozda i pobedimo na neku ludu srecu

  • Djile

    23. maj 2019 | 20:00

    Stojković cuvao Ostojića i sklonio se, odavno mu nije mesto u Zvezdi, glumi neko ludilo

  • BL

    23. maj 2019 | 20:03

    Stojkovic bez ikakve potrebe napravio prekrsaj, a potom pustio Ostojica da postigne pogodak. Da ne govorimo za jos dve 100% sanse u kojoma se nasao Ivanovic nakon sto je pobegao Stojkovicu ostavljajuci ga po pet metara iza sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA