≫ 

Nemamo strast, igrači su glavama bili ko zna gde i ne volim ih takve: Milojević čestitao fudbalerima na sezoni i oštro ih kritikovao posle finala Kupa! (VIDEO)

Trener Zvezde ne voli kad se igrači ponašaju ili osećaju kao u poslednje vreme

  • 29

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će morati da pronađe rešenje za to što su njegovi igrači potpuno bili odsutni prethodnih nedelja i smatra da je to jedan od većih razloga što je Zvezda poražena u finalu Kupa.

Partizan je slavio sa 1:0 golom Bojana Ostojića iz 14. minuta i sada je ostalo da se svode računi na kraju sezone u kojoj su večiti rivali podelili po jedan trofej. Zvezdi je pripala nacionalna titula i kvalifikacije za Ligu šampiona, a Partizanu Kup.

- Čestitao bih Partizanu, što se tiče utakmice, mislim da su obe ekipe igrale da naprave što manje grešaka i generalno ako bismo pogledali.

U samoj našoj pripremi utakmice smo očekivali Partizan u bloku i da proba kontrama igra. Mi nismo imali ni hitrinu ni rešenja. Nismo imali neku izglednu šansu, ne znam da li smo imali.

FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

- Opet, iz tog jednog prekida Partizan je dao gol i za toliko pobedio i osvojio Kup. Pored čestitke Partizanu moram da čestitam i mojim igračima na celoj sezoni, bila je naporna.

Sa druge strane, koliko god da zvuči gordo došla je u dobrom trenutku da se i mi samo, ne zapitamo, nego da vidimo gde smo i šta smo. I šta je nama potrebno za novu sezonu.

Za sada su igrači na odmoru i već 9. juna je okupljanje, ponovo jedna naporna sezona ništa lakša ni teža nego što je bila ova - sumirao je Milojević sezonu.

FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

Na pitanje da li su igrači precenjeni i da li zaslužuju da nose Zvezdin dres posle tako lošeg izdanja u jednoj od ključnih utakmica sezone, Milojević i brani, ali i kudi svoje fudbalere.

- Nemojte sad da pucate zbog ovoga. Sve što ste rekli u ovom trenutku, ne bih se složio jer nikada nismo ni pričali da li je neko precenjen ili potcenjen. Mislim da su to teške reči koje mi olako upotrebljavamo i ja bih voleo da se takve reči ne upotrebljavaju. Ti isti igrači su doneli Zvezdi ono što su doneli. Ne možete da dođete posle jedne utakmice ovakve ili bilo čega...

Složio bih se što ste rekli ovo da li je ekipa taktički loša ili ne, tu ja preuzimam odgovornost. Ja sam trener, ja ih treniram, biram i postavljam igrače. Prema tome oni su ti koji treba da iznesu ono što smo se dogovorili.

FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

Dosta puta smo imali jasan plan i znali smo šta smo hteli, ali znate kako.. jednostavno nam nedostaje strast u poslednje vreme.

Partizan je imao strast, mi je danas nismo imali ni danas, a i u poslednje vreme. Dosta rano smo osvojili prvenstvo, dolazi do pražnjenja zbog mnogo utakmica, treba oni sve to da iznesu.

Verovatno su razmišljali i o drugim stvarima. Partizan je ekipa kojoj je cela sezona stala u 90 minuta. I to smo znali pre utakmice. A nama očigledno nije stala u 90 minuta cela sezona i eto to je ta razlika.

Isti ti igrači, sem Vujadina su igrali i prošlu utakmicu protiv Partizana. To je strast, mi je nemamo, zašto je nemamo to je pitanje za mene. Ja ne volim da imam takve igrače, nismo takvi ni bili. Videćemo analize i gde smo pogrešili ili nismo - rekao je Milojević.

FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

Kako je moguće naći lek za tako nešto kao što je nedostatak strasti do početka leta kada kreću kvalifikacije za evropska takmičenja?

- Bili smo rasterećeni, što je pitanje svih pitanja, ono gde ste rasterećeni i gde treba da uživate dok igrate. To je u glavi i do mentaliteta naših igača.

Oni su u glavama ko zna gde, jedva čekaju da se završi sezona. To se dešavalo i prošle sezone u januaru, to nije dobro, ali sa druge strane mi bilo šta da hoćemo da uradimo, moramo da zaboravimo ovu. Nova godina, kreće se od nule.

Imamo puno izazova, biće igrača koji će da dođu, biće sveže krvi i nadam se da ćemo uz dobre pripreme da budemo spremni za početak kvalifikacija za Ligu šampiona - zaključio je Milojević.

Video snimak kompletne konferencije na kojoj je učestvovao i trener Partizana Savo Milošević možete pogledati na početku teksta.

VIDEO - Vujadin Savić se ispred tima izvinio navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    23. maj 2019 | 23:55

    Prevarantu jedan nadigrala su te apsolutno i Trnova i posebno Salzburg u dvomecevima gde si prolazio zbog gola u gostima...U LS si primio 17 golova, iz dva suta dao dva gola Liverpulu koji je promasio 10 mrtvih sansi...Trebao si se zvati Srecko. U domacoj ligi nikog nisi nadigrao, ovaj tvoj Ben (sto delis premije sa njim), postogao je 10 golova iz penala i to uglavnon kod rezultata 0:0 jer drugacije niste mogli nikoga "otvoriti". Partizan te nadigrao u sva 4 meca i pitanje je sta bi bilo sa titulom da nije priznat sporni gol u derbiju kada je Stojkovic vadio loptu iz gola..Ne treba zaboraviti da bi grobari tada dosli na svega 3 boda. Oterao si Kangu i doveo Bena, Degeneka da bi doveo Milunovica, Krsticica da bi doveo Causica, tvoji su bili i Pesic i Stojiljkovic... Unistavas Hajdina, Ebisilia, Jevtovica, Melega, Vulica, Vukanovica, Jirku..a forsiras raspalog Stojkovica, Savica, Causica, Jovicica.

  • SS

    23. maj 2019 | 23:41

    Znamo da zna da ga neće niko. Smešan trener. Presmešan. Da je igrao lutriju izvukao bi milijarde. Ali budi gram savestan i idi. Idi negde. Idi na more. Do sledećeg maja. Svi su te odučili od fudbala koji nisu treneri. Savo i Bata. O LŠ da ne pričamo, primili smo 250 golova. Ti ljut na igrače? E, moj sine, tanak si kao maramica.

  • Ckm

    23. maj 2019 | 23:50

    Kakav blam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA