Ovaj poraz će me boleti celog života: Baksuzan datum se u porodici Savić ponovio posle 40 godina! (VIDEO)

Neće se po lepom pamtiti 23. maj u porodici Savić

  • 24

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić kaže da će ga poraz u finalu Kupa od Partizana boleti celog života. Zvezda je na svom terenu propustila da posle 12 godina osvoji duplu krunu i izgubila je od večitog rivala 0:1 u najbitnijem derbiju sezone.

- Nikad ne bežim od odgovornosti. Obaveza nam je da se pojavimo i kad je dobro i kad je loše. Utučeni smo da na ovakav način završimo sezonu. Nama je ovo prvi poraz od njih, ovoj generaciji. Od sedam utakmica, samo smo dve odigrali dobro, ostalo smo se mučili - rekao je Savić novinarima posle meča.

On se posle meča pred severnom tribinom izvinio navijačima, isto je ponovio i u miks zoni uz izraženu nadu će sledeće godine on i ekipa "biti pravi".

- Nadam se da nam neće mnogo zameriti iako smo svi zaslužili kritike danas - dodao je Vujadin. Na pitanje da li je njegov tim potcenio crno-bele, Savić odgovara odrečno.

- Potcenili ih nismo, Partizan ne smete da potcenite. Činjenica je da je moje mišljenje, ali i svih u javnosti da smo bolja i kvalitetnija ekipa, ali to danas nismo pokazali. Zasluženo su pobedili i podigli trofej. Boli činjenica što su to uradili na Marakani - kaže "Giška".

Za njega će ova utakmica i ovaj poraz imati dvostruku težinu i simboličnu i emotivnu.

- Sezona je bila fenomenalna, ali nema opuštanja. Ova je bila stvarno najbitnija za trofej. Kad je bilo najpotrebnije mnogo puta smo pokazali da smo pravi, večeras ne. Prva zvanična utakmica nas čeka za mesec i po dana i onda idemo utučeni na odmor, a nemamo prilike da vratimo samopozdanje. Mene lično će celog života boleti ovaj poraz i to baš na dan kada je 40 godina od dana kada je moj otac igrao finale protiv Mehengladbaha i izgubio. Ja sam mislio da će biti simbolično i da ćemo uspeti da pobedimo - objasnio je kapiten crveno-belih.

Nije zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala mnogo utakmica ove sezone, ali je većinu pobeđivala. Naveo je primer Salcburga gde je Zvezda prošla u Ligu šampiona remijem 2:2 jer se ponašala kao pravi tim, što protiv Partizana nije bio slučaj.

VIDEO - Vujadin Savić se ispred tima izvinio navijačima

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    23. maj 2019 | 23:59

    Tek će da te booooliiiii.....

  • Borko

    24. maj 2019 | 09:12

    Milojević od sedam derbija dobio jedan,iako je Partizan u svih sedam bio bolji.Titule prvaka drzave niste osvajali pbedjujuci Partizan,vec zahvaljujuci drugim klubovima koji su protiv Partizana igrali ko da im je poslednji u zivotu.Gde vam je sada drTerzic a i Lalatovic.Cute i Jos ce dugo cutatii

  • Bratija

    24. maj 2019 | 08:26

    Pa mnogo ste se okurazili, snimate pesme idete na sipku, pa momci to tako ne može, budi profesionalci, eto primera Sase Ilic, Partizan zasluzeno pobedio,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA