Gde su nestali fudbaleri Zvezde? Samo jedan igrač srpskog šampiona se pojavio pred novinarima posle finala Kupa (VIDEO)

Kapiten Savić nije bežao od odgovornosti

  • 31
FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

Ako ste se možda zapitali zašto ste ostali uskraćeni za izjave fudbalera Crvene zvezde posle finala Kupa Srbije, evo objašnjenja - niko se nije pojavio pred medijima!

Sem kapitena Vujadina Savića koji je izašao i odmah stavio do znanja da nikada u životu nije bežao od odgovornosti. Donekle i Milana Borjana, s tim da je golman Zvezde na atletskoj stazi kratko govorio za Telegraf.

Činjenica je da su crveno-beli igrači bili utučeni posle poraza od večitog rivala u borbi za trofej, tugu nisu skrivali na samom terenu, ali je isto tako i obaveza da navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba objasne zašto su odigrali najgoru utakmicu u sezoni.

- Iskreno da vam kažem, ja nikada ne bežim od odgovornosti. Mislim da je svim igračima, i meni kao kapitenu, obaveza da se pojavimo pred medijima i kad je dobro i kad je loše. Iskreno, mnogo mi je teško. I svim mojim igračima. Utučeno smo, na ovakav način da završimo sezonu - jasan je bio Savić čiju kompletnu izjavu možete pogledati u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan pg

    24. maj 2019 | 08:02

    U nijednom derbiju nijeste dokazali da ste bolji, barem u 3 su vas nadigrali ali spletom okolnosti ukradene su im pobjede. 90% ekipa vam se sklanja da igrate i izgledate kako ste izgledali dok te iste ekipe protiv partizana daju 200% mogućnosti. Sudjenje tek da ne spominjemo, nazalost tako je kod nas i sve dok tako bude nece biti ni fudbala ni publike ni nista dobro. Toliko o vašoj nadmoći

  • ks

    24. maj 2019 | 09:17

    A sta kaze Marin? Bas me zivo inteteresuje

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. maj 2019 | 08:40

    Продали сте куп. Ни један,фаул направили. Нигде пресинг на играча. Ни на тренингу се онако не игра. Јел због "вишег' интереса да се спаси сезона овима? Срамотно издање...где је срце које сте показали са Ливе, а овде као бабе. Само 30% да сте играли било би довољно. Изфали сте делије...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA