Oni što nam nameštaju, lako će im se obiti o glavu: Recko grmi iz Vranja pred revanš sa Inđijom!

Podsetimo, Dinamo je poraženo u prvom meču sa 3:0

  • 9

Težak zadatak se nalazi pred fudbalerima Dinama iz Vranja koji će, ukoliko žele da i sledeće sezone igraju Super ligu, morati da nadoknade 0:3 iz Inđije u baražu!

Revanš je na programu u nedelju popodne u Vranju, a Dinamo će biti lišen pomoći predsednika i trenera Dragana Recka Antića i veziste Lafertisa Macukasa koji su dobili crvene kartone.

Podsetimo, iz Vranja su bili besni na suđenje Aleksandra Vasića i smatraju da ih je oštetio, ali se i dalje ne predaju.

- Dinamo se nikada neće predati i da postoji jedan odstno šanse borićemo se do kraja. Kada dođe više od 5.000 ljudi, mnogi će videti kakos e bodri i navija za klub. Prerano su nas otpisali, i oni što nam nameštaju lako će im se obiti o glavu. Dinamo je za sve njih institucija - poručio je Antić, a prenosi Sportski žurnal.

Inače, popularno Recko je najavio i da će posle baraža obelodaniti ko uništava srpski fudbal.

- Javno ću obelodaniti ko su ljudi koji vode srpski fudbal. Spremni smo da jednom zasvagda isteramo svari na čistac i da se konačno vidi ko uništava fudbal u zemlji - jasan je Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Js

    24. maj 2019 | 11:16

    Bezi bre u ludnicu celavko neotesani...

  • Pfc

    24. maj 2019 | 12:29

    Pa ti unistavas Srpski fudbal sa tvojim pajtosima TERZIC, TONCEV, KOKEZA..

  • Dexmil

    24. maj 2019 | 11:32

    Ti unistavas srpski fudbal svojim glupim izjavama I potezima! Odakle ti pravo da dodjes na centar terena I da pretis sudiji? Treba te kazniti visemesecnom kaznom! I sve dok si ti trener Dinama, nece njemu biti bolje! Mada nisi jedini koji unistava fudbal u Srbiji! Svi klubovi rade zajedno na unistavanju fudbala svojim stalnim pritiscima, izjavama I svime ostalim! I daj vise recite ta imena koja unistavaju taj nesrecni fudbal ili ucutite zauvek! Dosadni ste vise I sami sebi sa tim pretnjama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA