≫ 

Odlazak igrača Zvezde dok Partizan diže trofej, ko je zaboravio pehar na Jugu, a ko otima baklju Zdjelaru: Pet stvari koje niste primetili na derbiju (VIDEO)

Derbi nije bio fudbalski toliko interesantan, ali, kao i uvek, kada se sastanu večiti rivali, donosi mnogo zanimljivih dešavanja

  • 34

Fudbaleri Partizana osvojili su 4. uzastopni Kup Srbije u fudbalu, svoj 16. u istoriji kluba i time su donekle spasili katastrofalnu sezonu u kojoj su završili na trećem mestu na tabeli.

Kao što ste i navikli, na Telegrafu pored mnogih interesantnih dešavanja i snimaka sa utakmice, možete da vidite i neke stvari koje gotovo niko ne primeti, ali ne promaknu našim fotoreporterima.

Pogledajte kojih 5 stvari smo izdvojili kao one koje je malo ko na stadionu uspeo da vidi, a naročito ne oni koji su meč gledali pute TV prenosa.

1. IGRAČI ZVEZDE NAPUŠTAJU TEREN DOK PARTIZAN PODIŽE PEHAR

Fudbaleri Zvezde bili su utučeni po završetku meča u kome su pružili najgoru partiju sezone.

Nakon što su dobili medalje, sačekali su da iste prime i njihovi večiti rivali, ali su krenuli ka svojim navijačima neposredno pre nego što je Saša Ilić podigao pehar pobednika Kupa.

2. HIT REAKCIJE SAŠE ILIĆA PORED KLUPE

Saša Ilić je u finalu Kupa odigrao svoj poslednji meč i trijumfalno je završio svoju bogatu karijeru. On je u igru ušao u samoj završnici meča, ali dok se nije našao na terenu, bilo mu je teško da prati dešavanja sa klupe.

Burno je pratio meč, dobacivao svojim saigračima, bodrio ih, a u nekoliko navrata imao je i gestikulacije koje nagoveštavaju da bi mogao da uplovi i u trenerske vode odmah nakon penzije.

3. OSTOJIĆ OTEO BAKLJU ZDJELARU I BACIO JE U KANAL

Fudbaleri Partizana slavili su burno s navijačima, a Saša Zdjelar je pokušao čak i da upali baklju, koju mu je neko doturio. On ju je držao u ruci svega nekoliko sekundi, jer mu je odmah prišao Bojan Ostojić, koji mu je izbio baklju iz ruke i bacio je u kanal.

Ostojić je kasnije i objasnio zašto je to uradio.

- Znamo kako smo ranije prolazili sa bakljama, pa sam mu je sada oteo i bacio je u kanal - rekao je junak Partizana posle derbija.

4. KOJIM "TITULAMA" SU GROBARI "SAŠILI" ZVEZDI 4. ZVEZDICU

Grobari okupljeni oko Miloša Radisavljevića Kimija napravili su parodiju povodom priznavanja titule iu 1946. godine Crvenoj zvezdi. Oni su na to reagovali ironičnim parolama tokom finala Kupa. Istakli su nekoliko "titula" zbog kojih su Zvezdi "sašili" i četvrtu Zvezdicu.

- Tutula Jugoslavije iz 1924, doktorat Zvezdana Terzića, prijateljska utakmica Zvezda - Albanija iz 1945. goine, Oskar popularnosti Dragana Kojića Kebe, Boj na Kosovu... - za sve ovo ironično su Partizanovci dodelili pehar crveno-belima, da bi na kraju dodali i četvrtu Zvezdicu pored grba.

Parole, FK Partizan, FK Crvena zvezda, večiti derbi

Foto: Telegraf

5. SAŠA ILIĆ ZABORAVIO PEHAR NA JUGU

Burno se slavilo na kraju meča ispred Juga. Saša Ilić je bio na rukama igrača, a pehar je završio kod Grobara. U momentu kada su igrači Partizana krenuli ka istočnoj tribini, da tamo pozdrave frakciju Zabranjenih i Grobara koji su meč pratili sa istoka, Saša Ilić je shvatio da je pehar ostao kod navijača.

Posle razgovora sa vođama uspeo je da pronađe pehar.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    24. maj 2019 | 16:30

    Milojevic kao trener extra, kao covek 0,trebao je reci igracima da stoje tu dok sve ne prodje... Posle meca isto, izjava katastrofa, nije cestitao pobedu partizana, samo bzvz nesto pricao.

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    24. maj 2019 | 16:10

    Opravdano su pobegli sa terena dok smo mi slavili, jer kako da dodju kući ako ne uhvate noćni za železnik?👉👌😂

  • Miki011

    24. maj 2019 | 16:01

    Pa dobro....šta sad?Uzeli su kup.....mozeš zamisliti...ispade kup bitniji od prvenstva!!!Tolika razlika u bodovima pokazuje...ko je bolji!!!Napred ZVEZDO MOJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA