≫ 

Posle slavlja krenuli radovi: Partizan konačno dobija novu podlogu sa grejačima! (FOTO)

Posle Zvezde, Partizan dobija teren po UEFA merilima

  • 9

Slavi se u Humskoj osvajanje četvrtog trofeja Kupa Srbije u nizu, ali nema puno vremena za opuštanje, jer letnja pauza veoma kratko traje i potrebno je pripremiti sve uslove za kvalifikacione mečeve Lige Evrope. Tim povodom je Partizan počeo rekonstrukciju travnate površine, koja će u potpunosti biti promenjena.

I to nije sve, klub iz Humske će ispod terena ugraditi sistem za grejanje, kako bi utakmice mogle da se igraju i u najtežim vremenskim uslovima.

FK Partizan

Foto: Telegraf.rs

- To je još jedna investicija u nizu, koju smo već započeli. Postavićemo potpuno novu travnatu podlogu, drenažu posle punih 27 godina i sistem za grejanje, koji će u velikoj meri olakšati pripremu terena i odigravanje utakmica u jesenjim i zimskim uslovima – kaže za Telegraf direktor Partizana Miloš Vazura.

- Posle elektronskih kapija, klupskog autobusa, terena sa veštačkom travom kako na stadionu u Humskoj, umesto dobro poznate “Blatuše”, tako i u našem sportskom centru u Zemunu, odlučili smo se da ništa ne prepuštamo slučaju u vezi sa terenom i da to završimo na vreme, tokom pauze.

FK Partizan

Foto: Telegraf.rs

Veći deo novca za novu travnatu podlogu Partizan će sam uložiti, a deo stiže i od UEFA.

- Investicija je vredna oko 400.000 evra. UEFA daje određena sredstva, a veći deo novca će klub da uloži kako bi se sve završilo kako treba. Kvalifikacije za Evropu su blizu, želja nam je da Partizan igra i dočekuje svoje rivale na pravom travnatom “tepihu” - jasan je Miloš Vazura.

Inače, Partizan je promenio travnatu podlogu u smiraju mandata Dragana Đurića i tada je Fudbalski savez Srbije donirao novac za taj projekat. Međutim, napravljene su određene greske prilikom izrade drenaže, pa je već na prvom meču na tadašnjoj novoj podlozi došlo do “poprave” terena.

U godinama koje su usledile Partizan je imao velike probleme sa podlogom, ali će i to sada biti rešeno.

VIDEO - Saša Ilić zaboravio pehar na Jugu

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile-Kontraš

    24. maj 2019 | 17:54

    Šta je to u ljudima koji prodaju svoj obraz i svoju čast ?!Verovatno isključiva potreba da ti bude dobro (ali samo tebi,..skoro uvek) nebirajući stredstva i mehanizme kako doći do zadovoljenja svojeg ja !Neverovatna moć,transformacija,gluma i sposobnost Sava Miloševića da se adaptira na sve moguće (ne)uslove!Fudbaler,političar,glumac,pevač,funkcioner,trener,...!Pljuje-pa liže,..(Tole,..pa trenutna uprava fc Partizan).Pa on se hladno bez trunke stida zahvaljuje ljudima kojima je bio "najveći neprijatelj" barem dok mu nisu dali to što je zamislio-poželeo( Tole,Vučela,Vazura)Ajd'što je sada sa njima,pravi zajedničke planove,grli se i ljubi,nego što im čovek još i peva,..!E,..to su te "legende i veličine" obraza kao djon,bez karaktera,i bar malo (trunčicu) stida zbog načina obitavanja i ponašanja,principijalnog zadovoljenja samo svog ega !Da,..da je drugačijeg mentalnog sklopa i profila ličnosti ne bi to bio on: "Dobri i po malo pošteni" Savo Milošević !

  • Joni

    24. maj 2019 | 19:14

    Taman da postavite plastenike i da gajite paradajiz za drugo i niste

  • Bez imena

    25. maj 2019 | 01:47

    A mogli su vaterpolistima barem grejanje da urade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA