Možda je Bolonja sigurna u Seriji A, ali Siniša nije na njenoj klupi: Sešću sa ljudima iz kluba u nedelju...

Početkom naredne sedmice će se znati da li Miha ostaje u Bolonji ili ide dalje

  • 1

Trener Bolonje Siniša Mihajlović otkrio je da nije još sigurno da ostaje u svom sadašnjem klubu.

Ostavio je to za posle utakmice sa Napolijem, mada je opstanak u ligi obezbedio u ponedeljak uveče remijem sa Laciom 3:3. U najboljem slučaju i pobede nad Napolitancima i još nekih povoljnih rezultata, Bolonja bi čak završila na desetom mestu.

- Još ne znam ništa o svojoj budućnosti jer ćemo u nedelju sesti ljudi iz kluba i ja i pričaćemo šta će biti. Utakmica sa Napolijem će biti važna, mogli bismo čak do gornjeg dela tabele što bi bio čudesan preokret za Bolonju, ali i za italijanski fudbal - rekao je Mihajlović, a prenose italijanski mediji.

Bolonja je do početka februara bila u teškom kanalu: u zoni ispadanja i katastrofalnim rezultatima. Sve se preokrenulo dolaskom srpskog trenera koji je na debiju pobedio Inter 1:0.

- Nije bilo lako. Uvek je delovalo kao da jurimo za svojim rivalima, svesni njihovih rezultata. Momci su pomagali jedni drugima, nije bilo određenog vođe već celokupan timski učinak - rekao je Mihajlović i zahvalio i svom štabu što je klub izbegao ispadanje.

VIDEO - Govor vođe Delija o Kosovu i Draži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    24. maj 2019 | 20:45

    Miho idi samo u Juventus ako moras svaka cast za ovo izvlacenje iz zone ispadanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA