Venger se ne vraća trenerskom poslu: Ostajem u fudbalu, ali ne mogu da kažem u kom svojstvu

Dugogodišnji menadžer Arsenala i čovek koji je 22 godine vodio taj klub Arsen Venger rekao je da sada lakše uviđa greške koje čine treneri.

  • 1

Venger je pre godinu dana napustio Tobdžije i još uvek se nije vratio trenerskom poslu, uprkos tome što je bio povezivan sa više klubova.

- Mislio sam da ću se vratiti trenerskom poslu brzo, ali sam uživao da budem distanciran od njega. Sad sam na prekretnici. Ponovo ćete me videti u fudbalu, ali kao trenera, to ne znam - rekao je Venger.

Ta distanca mu je i pomogla da neke stvari, poput trenerskog posla  vidi iz drugačije perspektive.

- Imam bolji pogled šta se dešava. Vidim greške trenera i ne plaćam cenu za njih. Želim da podelim ono što sam naučio, pošto mislim da je život koristan jedino ako u određenoj fazi podeliš svoje znanje. Da li će to biti samo u pobedama u ili na drugi način, to moram brzo da odlučim. Fudbal je moja strast. Vratiću se uskoro, ali ne mogu reći u kom svojstvu - ostao je misteriozan 69-godišnji "Profesor".

VIDEO - Sve što treba da znate o prvom moćnom derbiju nove sezone Premijer lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ноћ

    24. maj 2019 | 21:58

    Ма признај људима да имаш 20% акција у Арсеналу ...Лепа лова а глава не боли.То и врапци знају...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA