≫ 

Luka Jović i Filip Kostić u idealnom timu Bundeslige! (FOTO)

Društvo im u FIFA 19 Bundesliga timu sezone prave Levandovski, Rojs, Sančo...

  • 2

Jović je svoje mesto u idealnom timu zaslužio sa 17 golova u Bundesligi na 32 meča, uz šta je upisao još šest asistencija. Kostić je odigrao dve utakmice više u ligi i dao šest golova, a namestio još 11.

U najboljem sastavu su uz njih dvojicu golman Ajntrahra Kevin Trap, Džošua Kimih iz Bajerna, Marsel Halstenberg iz Lajpciga, Deni Da Kosta iz Ajntrahta, Marko Rojs iz Borusije i njegov saigrač Džejdon Sančo, Julijan Brant iz Leverkuzena i u napadu Levandovski iz Bajerna.

 
 
 
View this post on Instagram
Sto bi rekao @djokernole Not too bad👍🏼😂🤪 Thanks @easportsfifa_deA post shared by Luka Jovic (@lukajovic_35) on

Ajntraht je zahvaljujući Joviću, Kostiću, Mijatu Gaćinoviću, Antu Rebiću i Sebastijanu Haleru cele sezone jedna od najzanimljviijih ekipa u Nemačkoj i šteta je što su sve upropastili na kraju.

- Što bi rekao Novak Đoković: nije tako loše - napisao je Jović na svom Instagramu i podsetio na komentar Đokovića posle osvajanja Australijan opena ove godine kada je Novak karikirao italijanski akcenat.

Kada je reč o Jovićevoj i Kostićevoj ekipi, loša forma ju je u završnici sezone koštala četvrtog mesta i Lige šampiona, ali je Ajntraht bar dobio nekoliko igrača na koje može da gleda kao na "zlatne koke".

Jović je za 12 meseci prešao put od slabo korišćene izmene do standardnog prvotimca i jednog od najubojitijih napadača lige zbog čega u Frankfurtu mogu da budu samo zadovoljni pred prelazni rok i narednu sezonu.

VIDEO - Luka Jović: Očekujemo da budemo sve bolji i bolji

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA