≫ 

Tuhel otkrio da li ostaje u PSŽ

PSŽ je ove sezone odbranio titulu u Ligi 1, ali je eliminisan u osmini finala Lige šampiona od Mančester Junajteda i izgubio je u finalu Kupa Francuske od Rena posle izvođena penala

  • 1

Trener fudbalera Pari Sen Žermana Tomas Tuhel očekuje da će na toj poziciji ostati i sledeće sezone. On je istakao da ga često pitaju o tome, kao da mu se nešto dešava iza leđa.

- Mislim da mogu da kažem da ostajem u PSŽ, ali u fudbalu sve može da se promeni svakog dana. Često me to pitate, ali ja sam ovde. Ako se nešto promeni, neće biti sve do mene - rekao je Tuhel, a prenose francuski mediji.

Nemački trener rekao je i da je pomalo zabrinut što ga stalno pitaju o statusu u PSŽ.

- Izgleda da svi znaju nešto što ja ne znam - zaključio je Tuhel.

Masimilijano Alegri Mediji pišu da je Alegri na meti PSŽ-a Foto: AP/Tanjug

Međutim, kako prenosi Calciomercato, Masimilijano Alegri definitivno sledeće sezone neće biti trener u Torinu, a otkrveno je i gde bi mogao da nastavi karijeru. Bogati vlasnici Pari Sen Žermena nisu zadovoljni sezonom u kojoj ponovo nisu uspeli da osvoje Ligu šampiona.

U najavi je sastanak Alegrija sa čelnicima "Stare dame" na kojem bi trebalo da se ozvaniči rastanak, a Italijani pišu da će odmah otputovati u Pariz kako bi dogovorio saradnju sa PSŽ-om za koji navode da rakida saradnju sa Tuhelom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    25. maj 2019 | 15:51

    Ma uzmite Ancelotija ili Murinja. Alegri je dobar ali kad mu nije islo sa juventusom nece ni sa psg-om... Imaju pare a traze jeftina resenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA