≫ 

Usvojeni finansijski izveštaji: Evo kako je Zvezdinu sezonu opisao njen predsednik

Održano je zasedanje skupštine kluba

  • 6

Redovnoj sednici prisustvovalo je 47 od 70 članova Skupštine Crvene zvezde, a pre nego što su tema postale redovne tačke zasedanja, članovi su minutom ćutanja odali počast Dragoslavu Šekularcu, koji je preminuo između dva zasedanja, početkom godine.

Jednoglasno su usvojeni finansijski izveštaji koje je prezentovao operativni direktor Stefan Pantović, posle čijeg je izlaganja kratak rezime napravio i predsednik kluba Svetozar Mijailović. On smatra da je klub sledio ciljeve koje je zacrtao.

- Prošlu takmičarsku godinu ocenili smo kao godinu koja je obeležila istoriju našeg kluba. U ovoj, koju danas ocenjujemo, podigli smo lestvicu uspeha na viši nivo. U sportskom rezultatu, poslovanju, finansijskoj konsolidaciji, razvoju infrastrukture. Ostvarujemo kontinuitet u ciljevima koje je ova skupština postavila - rekao je između ostalog Mijailović.

Predsednik Crvene zvezde je sa posebnim ponosom istakao rast crveno-bele armije članova.

- Dostigli smo preko 20.000 članova od čega 10.000 seniora sa plaćenom članarinom. Ostvaruju se planovi i naša očekivanja od servisa za članstvo, raste broj aktivnih članova i klubova navijača. Uspostavili smo korektan odnosa sa Fudbalskim savezom Srbije i Beograda, sve u cilju stvaranja boljih uslova za razvoj fudbalskog sporta - dodao je Mijailović.

Crveno-beli su potpisali ugovor sa 70 klubova i tri regionalna centra kada je reč o mladim igračima, pa će oni gravitirati ka Zvezdi. Mijailović se zahvalio na podršci i navijačima.

- Imam posebno zadovoljstvo da rukovodstvu, stručnom štabu na čelu sa Vladanom Milojevićem i igračima, čestitam na fantastičnim rezultatima u ovoj sezoni. Rezultat koji su ostvarili obradovao je veliki broj ljudi u Srbiji, ali i širom sveta. Rezultati su u harmoniji sa učinkom na polju finansija i želim da istaknem zadovoljstvo sa rezultatima finansijske konsolidacije jer znam u kakvom je stanju bio klub u periodu kad sam došao - rekao je Petar Škundrić, predsednik Skupštine Zvezde.

VIDEO - Vujadin Savić se ispred tima izvinio navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje

    25. maj 2019 | 16:06

    Bravo zvezdo istoriska sezona da je svaka kao ova i bilo bi super :)

  • Neki Tamo

    25. maj 2019 | 16:13

    Kad vidim ovog Radojicica u skupstini muka me uhvati, čovek bio na dve ipo utakmice i sada je veliki Delija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA