≫ 

Savo Milošević poslao poruku Sumi: Sejduba ima dobar primer u Partizanu da se može vratiti u život!

Zanimljivo viđenje ima trener osvajača Kupa

  • 8

Trener fudbalera Partizana, Savo Milošević, otvoreno je govorio o statusu Sejdube Sume.

Afrički fudbaler spada u red igrača koji se vraćaju sa pozajmice, došao je sa velikim očekivanjima, ali ništa nije opravdao.

Ipak, pružiće mu se još jedna šansa kako bi pokazao da ima štofa za tim crno-belih.

- Pričali smo. Imamo više igrača na pozajmici. Moraće svi da se jave na prozivku. Predstavljaju vrednost za ovaj klub. Nemam pravo d

a se odričem bilo koga. Da li će biti u poziciji da uradi nešto ili da ode, najviše zavisi od njega. I to važi za ostale koji će krenuti na pripreme. Kad sam došao pre dva meseca, imao sam 27 igrača, nisam imao favorite, nego sam gledao da stavim one koji će nam dati rezultat.

Naveo je Savo i zanimljiv povratnički primer iz ove sezone...

- Đole Ivanović prve dve nije bio ni u 18, posle je ušao, pa igrao malo bolje, da bi završio kao starter u finalu. A pre toga ga nisam gledao jednom ili dvaput u Spartaku. Vrlo sam ga malo znao dok nisam došao u Partizan. Nemam ništa protiv da bude Suma u 11, ali s obzirom na ono što je dosad prikazivao to će biti veoma teško. Ali ako on pokaže da je za Partizan i igrom i kvalitetom, nemam nikakav problem - rekao je trener Partizana i dodao:

- Najveći problem u ovoj ekipi je, što su neki igrači bili na jednom nivou u jednom klubu, a u Partizanu su postali drugačiji. Da ne bismo dolazili u tu situaciju, mora se voditi računa o više aspekata, Nije dovoljno da je samo igrački kvalitet za Partizan. Neoophodne su i druge osobine, ako hoćete da preživite u velikom klubu.

VIDEO - Trener Partizana o regularnosti Superlige i kladionicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Commy

    25. maj 2019 | 22:06

    Umalo ga na Rudniku nisam udario autom. Bez zezanja

  • Kizo vrati se

    25. maj 2019 | 22:39

    Ozegovic i Enake moraju da igraju obavezno, a realno Suma je pet puta bolji od Nikolica , a ako ode Pantic bice mesta uz Pavlovica

  • TRENER

    25. maj 2019 | 21:53

    Ako si u dilemi za Sumu onda ti nisi nikakav trener.Posluzio je za pranje para i nista vise.Vrati Ozegovica i daj mu sansu a Sumu zaboravi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA