Azar postavio ultimatum: Sporno je oko 30 miliona evra, sat otkucava za Čelsi i Real

Sedam dana u kojima se odlučuje o Azarovom odlasku iz Londona

  • 3

Belgijski fudbaler Eden Azar želi da se pitanje njegove budućnosti reši maksimum nedelju dana po završetku finala Lige Evrope, javljaju britanski mediji.

Azar je postavio četvrti jun kao rok da Real završi posao i potpiše ofanzivnog vezistu kog već dugo prati. Međutim, klubovi se mimoilaze u proceni vrednosti igrača. Dok Real zna da Azar želi da ode i nudi 98 miliona evra, Čelsi svog igrača procenjuje na bar 128 miliona evra.

Sva je prilika da će se klubovi "naći" negde između, ali to treba da učine pre nego što Azar ode da igra za Belgiju u kvalifikacijama za Euro 2020 protiv Kazahstana i Škotske.

Đavoli sa Kazahstancima igraju osmog juna, a sa Škotima 11.

- Meni se čini da će ovo biti poslednji meč među Plavcima za Edena. Bio je ključni igrač u uspehu Čelsija prethodnih godina i probaće da ostane fantastičan igrač kakav je bio većinu vremena u Londonu. Verovatno mu je namera da sa poslednjim trofejem u dresu Čelsija ode u Madrid - rekao je o svom nekadašnjem igraču Žoze Murinjo.

Azar će taj trofej moći da osvoji u meču protiv Arsenala u finalu LE 29. maja u Bakuu.

VIDEO - Hrvat objasnio Englezima zašto je Liverpul izgubio od Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca ilic

    25. maj 2019 | 17:13

    ide u real , videcemo sta ce biti. Ne verujem da ce biti naslednik ronalda jer je nivo ispod njega. Treba realu mnogo vise od njega!!!

  • objektivan

    25. maj 2019 | 17:47

    @AcaIlic pa koliko ja znam ti si pevac, od kad se i u fudbal razumes?? Ako si ti onaj sa brkovima sto je ceo zivot pevac a nikad nigde nije pevao?!

  • aca ilic

    25. maj 2019 | 21:57

    Hahahah, nasmejao si me sad objektivni, mogu da zamislim na sta licis ti kukala ti majka kad se zoves objektivan:))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA