≫ 

Miho, majstore! Siniša pobedio velikog Anćelotija za kraj vrhunske sezone u Bolonji! (VIDEO)

Zatekao je tim na dnu, odveo ga u gornji dom tabele!

  • 8

Fudbaleri Bolonje pobedili su Napoli sa 3:2 za kraj sjajne sezone, u kojoj je Siniša Mihajlović ekipu podigao iz pepela.

Istina je da meč nije imao veliki značaj, Napoli je bio siguran na drugom mestu, Bolonja je odavno obezbedila opstanak, ali je svakako lepše sve začiniti trijumfom nad Karlom Anćelotijem.

Bolonja je povela sa 2:0 golovima Santandera i Džemailija u 43. i 45. minutu, do 77. su izjednačili Gulam i Mertens, ali je Santander pred nadoknadu doneo tri boda timu sa Renata Dalare.

Tako je Bolonja ciklus takmičenja završila sa 11 pobeda i 11 remija uz 16 poraza, a Mihajlović potvrdio da je specijalista za timove iz donjeg doma Serije A.

Valja podsetiti da je on zaslužan za 30 bodova, a ovo je bila čak sedma pobeda Bolonje u nizu na domaćem terenu!

Osvojio je 30 od 50 mogućih bodova u svom mandatu, na 17 mečeva, dok je Pipo Inzagi prethodno na 21 meču imao tek 14 bodova.

Prethodno, u susretu fenjeraša koji će u niži rang, nije bilo golova između Frosinonea i Kjeva, za koji ovaj put nisu igrali Tomović i Tanasijević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA