≫ 

Zvezdinom prvom pojačanju kumovao Zoran Stojadinović: Zna se i kada iskusni Španac stiže u Beograd! (VIDEO)

Novi stub odbrane srpskog šampiona bi trebalo da očekujemo na aerodromu Nikola Tesla početkom naredne nedelje

  • 19

Dosadašnji igrač Rajo Valjekana i čovek sa 124 prvoligaške utakmice u Španiji, Alehandro Galvez stiže na stadion Rajko Mitić i on će biti zamena za Nemanju Milunovića ili Vujadina Savića.

Defanzivac Raja bi prema pisanju Mocarta trebalo da sleti u Beograd u ponedeljak uveče, a na Marakanu stiže kao slobodan igrač kome ističe ugovor. Odabrao je srpski klub jer se Zvezda bori za elitna evropska takmičenja.

U igri je bila i ponuda Las Palmasa koji nastupa u Segundi i za koji igra nekadašnji ofanzivni vezista Zvezde Slavoljub Srnić, ali je potencijalan nastup u Ligi šampiona bio primamljiviji za 30-godišnjeg španskog igrača.

On je osim u Raju, igrao i za Viljareal i za Sporting iz Hihona u Španiji, a bio je i član Verdera iz Bremena. U Galvezovom prelasku iz Španije u Srbiju učestvovao je Zoran Stojadinović, nekadašnji sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

Veoma lošim nizom rezultata Inter je došao u situaciju da pred poslednje kolo Serije A strepi za plasman u Ligu šampiona. Milan mu je za petama, ali ako Nerazuri večeras (20.30) kod kuće pobede Empoli, koji se bori za opstanak, sve će biti jasno. Kvota na keca je 1,38. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Empoli.

VIDEO - Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 60 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    26. maj 2019 | 10:59

    Ako ne ode ova anemicna prevara od trenera dzabe sva pojacanja....

  • hm

    26. maj 2019 | 12:36

    Zvezda opet srlja u ekonomsku propast. Jedan kiks neizlaska u evropu sa ovolikom bulumentom od preko 40 igraca koje kupuju da bi ih kupili je kraj. Partizan sa 20 igraca ih razbija. Ne znam sta im znaci kad kupe hajdina ne daju mu 2 min u sezoni pokida na pripreme a onda mu daju odresene ruke isto tako sa melegom jevtovicem sumailom kafuom...kupuju kupuju kupuju papreno .Glomazan skup neuigran tim srlja u ekonomski kolaps

  • Racki

    26. maj 2019 | 11:23

    Idemo jos 23853 igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA