≫ 

Sudija dao gol, pa ga priznao: Da li gledamo jednu od najskandaloznijih odluka u istoriji fudbala? (VIDEO)

Slučaj za rubriku "verovali ili ne"

  • 4

U amaterskoj holandskoj ligi desila se scena u kojoj su Harkemase Bojsi pobedili HSV Hoek sa 4:2, ali je jedan gol tog meča Derde divizije postao predmet kontroverzi.

Primili su ga pobednici i u trenutku kada su već vodili 3:1, sudija je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke, ili je bolje reći noge.

On se posle gužve u kaznenom prostoru našao pred golom Harkemasea i kada se lopta odbila do njega, on je, umesto da proba da se pomeri, napravio čudan pokret kao da je ćušnuo loptu u gol.

Lopta je pronašla put do mreže, a sudija je ubrzo pokazao rukama prema centru i nije poništio pogodak koji je sam postigao, što postavlja pitanje da li je to zaista jedna od najskandaloznijih odluka u istoriji fudbala.

Danas od 16.00 u Vranju saznaćemo ime poslednjeg učesnika Superlige za sledeću sezonu. Domaći Dinamo juri 0:3 iz prvog meča baraža protiv Inđije i treba mu čudo da bi ostao u Superligi. Kvota na keca je 1,55, na iks 3,80, a na dvojku 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Vranje - Inđija.

VIDEO - Faul koji je iznervirao sve u Partizanu, a tek reakcija Save Miloševića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    26. maj 2019 | 10:31

    A sta je sporno? Sdija je vazduh, tako pise u fudbalskim pravilima.

  • Srbija

    26. maj 2019 | 10:55

    Cist pogodak sudija je pokusao da ekivira loptu nije uspeo i lici da je to i hteo vidi se da nema namere.Dakle naslov vam je skandalozan i napad na sudiju nemojte to raditi i navlaciti gnev.Gledam citam kako ste nasim sudijama stavljali omcu na vrat u toku prvenstva.

  • Texasm86

    26. maj 2019 | 10:27

    Nije probao da je cusne, već mahinalno da skloni nogu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA