Ja sam pogrešio i pričao igračima da se ne boje poraza: Predsednik Bolonje otkrio Mihin jednostavan recept za uspeh svog tima

Kriza u Bolonji? Nikad više

  • 0

Predsednik fudbalskog kluba Bolonja Džoi Saputo pohvalio je trenera Sinišu Mihajlovića što je naglavačke okrenuo klub od kada je došao zimus.

Bolonja je početak februara bila u zoni ispadanja, trener Filipo Inzagi je dobio otkaz i zamenio ga je Mihajlović koji je odmah počeo da pravi rezultate.

Cilj je bio opstanak, koji je nedavnim remijem protiv Lacija 3:3 i matematički osiguran.

- Vidim ovo kao dve sezone u jednoj. Prvi deo je bio nešo što ne bih da prolazimo ponovo, dok je drugi bio fantastičan. Tačno je da se za vikend slavi, ali imamo ciljeve ispred sebe. Pre nedelju dana smo se borili za opstanak, a sada za deseto mesto, fudbal je neverovatan!

Predsednik priznaje da ne zna šta je Mihajlović uradio, ali mu se rezultat dopada.

- Nemam pojma kako je to izveo jer nisam u svlačionici, ali sam srećan što sam birao trenera koji može da vrati nešto pređašnje slave klubu - kaže Saputo i dodaje:

- Uvek sam pričao igračima da ne treba da se boje poraza i možda je u tome i bio problem jer su se više bojali poraza nego što su išli na pobedu. Mihajlović je promenio taj mentalitet i to je napravilo razliku.

Saputo možda jeste u euforiji, ali tvrdi da više nikad ne želi da vidi Bolonju u zoni ispadanja.

VIDEO - Govor vođe Delija o Kosovu i Draži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA