≫ 

Skandal u Čačku i bolesne ambicije: Roditelji petlića se međusobno makljali, deca vrištala i molila da prestanu!

Kao društvo smo otišli dođavola...

  • 32
Tuča roditelja

Ovako je to izgledalo na jednoj davnašnjoj tuči koju su priredili roditelji. Nadajmo se da će ovakvih momenata biti manje... Foto: Youtube.com/DeTodoUnPoco / ILUSTRACIJA

Veliki incident izbio je na utakmici petlića između Slobode i Borca u Čačku kada su se dve grupe roditelja međusobno potukle, javlja Morava info.

Tuča je izbila na terenu Slobode u Velikoj koloniji, a sve je kulminiralo u 90. minutu kada je Borac dao gol za 3:2. Jedan od roditelja je u tom trenutku pretrčao tridesetak metara i udario sudiju u glavu.

To je bila inicijalna kapisla i za ostale roditelje koji su ušli u teren sa željom da i sami podele deo pravde i međusobno se razračunaju. Više od 20 njih se guralo, psovalo i tuklo, a sve je eskaliralo do te mere da su deca molila da se smire, piše Morava info.

Dvadeset ih je na kraju posle nekoliko minuta odvedeno u policijsku stanicu da bi dali izjave o incidentu.

-  Kao društvo smo otišli dođavola! Utakmica petlića, u kojoj rezultat ništa ne znači, igra se na život i smrt. Da li je ovo moguće!? Sve to je posledica bolesnih ambicija roditelja - rekao je jedan od očevidaca tuče.

VIDEO - Sukobi na terenu, umalo tuča košarkaša Zvezde i Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    26. maj 2019 | 15:03

    Tako je u drzavi gde u sportu ne vaze fudbalska pravila i gde ne pobedjuje bolji na terenu vec neko po necijoj zelji i onda gledamo ovakve scene kojih ce biti sve vise, dok se politika ne izdvoji iz sporta jer te dve stvari nikad nisu mogle uzajamno.

  • Goran

    26. maj 2019 | 15:28

    Tako je i u politici,bitno ja da stranka ima što više glasova,u ko će da pobedi. Budućnost zemlje i dece u njoj nije bitno.

  • E BOZE

    26. maj 2019 | 14:44

    E zato mi ne pada naoamet da se vratim u Srbiju. Ma mozete da me pljujete i sve... Bio sam u Srbiji kad je bilo najteze. Otac mi je bio u hrvatskoj na ratistu. Posle rata otisli smo u inostranstvo. Sad sam sudija u Slovenskoj fudbalskoj ligi. Trenutno sudim 2 slovensku ligu ako bog da na jesen cu debitirati u 1 slovenskoj ligi. Kad ovo sve citam i sve znam od prije moga zivota u Srbiji. Volim Srbiju i sve to drzi. Al bonton i kultura ljudi moji izvinite al zaostajemo dvesto godina za svetom..... Toga nema ovde u Sloveniji... Ima nezadovoljstva sve to drzi al da se na takav nacin fizicki obracunavaju toga nema.. To je onaj balkanski mentalitet ma brukaaaa. Cuj sudija kriv.. Kao Partizanu i Zvezdi samo audija kriv ma bruka ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA