≫ 

CSKA odigrao za Partizan i sa 6:0 demolirao Grofova Krila, Lokomotiva u Ligi šampiona, Spajić ide u kvalifikacije... (VIDEO)

Zanimljiv kraj sezone u Rusiji

  • 0

Fudbaleri Zenita overili su titulu u Rusiji sa 4:1 protiv Jeniseja, a Lokomotiva Moskva je ostala na drugoj poziciji za direktan plasman u Ligu šampiona!

Iako Lokomotiva i Krasnodar imaju po 56 bodova, Krasnodar će u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto je u međusobnim duelima bilo 1:0 i 1:2, ali se računa gol u gostima za Moskovljane.

Tako će naš Uroš Spajić na alternativni način tražiti put do elite, preko kvalifikacijama u koje će i Crvena zvezda iz Srbije.

U Ligu Evrope idu CSKA i Sparak iz Moskve, Armejci su za kraj demolirali sa 6:0 Krila Sovjetov, tim koji vodi Miodrag Božović.

Spartak je razočarao navijače porazom od Orenburga, a poznato je i da će u plej-ofu za opstanak igrati Grofova Krila i Ufa, dok ispadaju Anži i Jenisej.

Takođe, rasplet je zanimljiv bio Partizanu, jer su sada veće šanse da crno-beli na žrebu za plej-of Lige Evrope budu povlašćeni, jer će CSKA direktno u grupnu fazu.

POSLEDNJE KOLO

Ahmat - Rostov 1:0

CSKA - Krila 6:0

Dinamo Moskva - Arsenal Tula 3:3

Anži - Ural 0:2

Krasnodar - Rubin 1:0

Lokomotiva - Ufa 1:0

Orenburg - Spartak 2:0

Zenit - Jenisej 4:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA