Portugalci dižu cenu Tomaneu: Zvezda nudila pola miliona, Tondela traži četiri puta više! (VIDEO)

A Bola piše da Tondela zateže u vezi sa klauzulama za Tomanea

  • 1

Zvezda će odbranu naredne nedelje, po svemu sudeći pojačati u Španiji, ali napad ostaje pod znakom pitanja jer portugalska Tondela prema pisanju A-bole ne želi za male pare da se odrekne Antonija Manuela Fernandeša Mendeša.

Tomane je procenjen na dva miliona evra, što je za bilo koji od srpskih klubova mnogo da plati za 27-godišnjeg napadača.

Doduše, onaj ko plati eventualna dva miliona otuđuje od Tondele pravo da bilo šta odlučuje, ali se u kupovinu Tomanea pre Zvezde nisu upustili ni Gimaraeš ni Braga.

Razlog je bio isti - visoka cena. Ono što je Zvezda mogla da ponudi, dala je, i to je pola miliona evra uz procente od daljih transfera.

Olakšavajuća okolnost po klub iz Ljutice Bogdana je to što Tomane odrađuje poslednju godinu ugovora koji ističe juna 2020. godine.

On je u Tondelu stigao 2017. godine i najvišu cenu je upravo tada imao pred prelazak iz Vitorije Gimaraeš (dva i po miliona evra).

Ove sezone je dao 14 golova u svim takmičenjima za Tondelu, a upisao je i šest asistencija za klub koji je u finišu sezone obezbedio opstanak u portugalskoj eliti.

VIDEO - Terzić i Milojević nisu se odvajali jedan od drugog na stadionu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA