≫ 

Crnomarković na listi prioriteta Partizana

Crno-beli nameravaju da angažuju štopera Radničkog iz Niša u letnjem prelaznom roku

  • 3

Fudbaler Radničkog iz NišaĐorđe Crnomarković (25), nalazi se na listi želja Partizana u letnjem prelaznom roku, saznaje Telegraf.

Pregovori dva kluba, kao i samog fudbalera sa crno-belima su već u poodmakloj fazi i očekuje se da u najskorije vreme dogovor bude kompletiran.

U ovom momentu problem predstavlja obeštećenje koje Nišlije potražuju za Crnomarkovića, jer ga ugovor sa Radničkim vezuje do 30. juna 2020. godine.

Međutim, kako želja igrača da dođe u Humsku nije sporna, iako ima ponude i iz inostranstva, konkretno Poljske, razvoj događaja ide u pozitivnom smeru i Partizan je spreman da plati određenu sumu novca ne bi li angažovao pomenutog štopera.

Radi se o jednom od najstandardnijih fudbalera niškog kluba, ali i najkvalitetnijih centralnih defanzivaca u Superligi Srbije, koji je u protekloj sezoni odigrao 39 utakmica u svim takmičenjima.

Crnomarkovića odlikuje neverovatna brzina za odbrambenog igrača, fizička pripremljenost, odlična igra i u polju i u skoku, a bolje se služi levom nogom.

Tokom karijere je branio boje Beograda sa Karaburme, Šumadije Jagnjilo, Donjeg Srema, Javora, ljubljanske Olimpije, Čukaričkog, te pomenutog Radničkog iz Niša.

Nije tajna da je želja Save Miloševića da u Humsku vrati Uroša Vitasa, fudbalera kazahstanskog Irtiša, o čemu smo pisali, a u istom "paketu" klub iz Humske namerava da angažuje Crnomarkovića, koji je još pre mesec i po dana stavljen na listu prioriteta u prelaznom roku i koji bi u budućnosti trebalo da čine oslonce defanzivnog dela tima.

Pisali smo takođe da će odbrana Partizana u budućnosti biti sastavljena samo od domaćih fudbalera, kako bi se u mesta stranaca koji prave razliku "trošila" u ofanzivnom delu tima.

Tim povodom će se crno-beli, izvesno, rastati sa Markom Valijenteom, ukoliko sve bude išlo po planu, ali će i angažovati nove igrače, jer postoji i plan prodaje još nekolicine igrača iz poslednje linije (Marković, Nemanja R. Miletić, Nemanja. G. Miletić, Urošević...).

Crnomarković i Vitas su izbor struke Partizana, ali se na njima neće završiti "remont" odbrane, jer se očekuje angažovanje još nekolicine igrača.

VIDEO - Trener Partizana o regularnosti Superlige i kladionicama

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo vrati se

    27. maj 2019 | 22:03

    Već imamo 10 igrača koji mogu da igraju i stopere i bekove . Neverovatno sta se radi. Zadnji vezni nam je neophodan i dva brza igraca na sredini

  • gemathegreat

    27. maj 2019 | 17:59

    Kvari to Terzo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA