≫ 

Porasla cena defanzivca Partizana: Ko hoće Miletića mora da plati bar 1.500.000 evra

Na povećanje obeštećenja uticala činjenica da je igrač postao A reprezentativac i jedan od najboljih odbambenih fudbalera u Superligi

  • 9

Klub koji bude želeo da otkupi Nemanju R. Miletića u letnjem prelaznom roku, moraće da isplati Partizanu obeštećenje od bar 1.500.000 evra za centralnog defanzivca, saznaje Telegraf.

Štoper crno-belih jeste na prodaju, ne i po svaku cenu, a već postoje zainteresovani klubovi iz Rusije, Turske i Saudijske Arabije, kojima pomenuta cifra nije problem.

To je zapravo korigovana suma u odnosu na period od pre nekoliko meseci, s obzirom na činjenicu da je Miletić u međuvremenu postao jedan od najboljih defanzivaca Superlige i standardni A reprezentativac, jedini iz redova Partizana, koji mu je decembru modifikovao i produžio ugovor.

Prvobitno je klub iz Humske, prilikom angažovanja Miletića iz belgijskog Vesterloa (350.000 evra) "propisao" izlazno obeštećenje na 1.000.000 evra.

Ali sa napretkom igrača u svakom segmentu, te formom koja je bila konstantna, pa i nagrađena ulaskom u idealni tim Superlige na kraju ove sezone, suma porasla za minimum pola miliona evra, tačnije na pomenutih 1.500.000 ispod čega Partizan neće pregovarati.

Crno-belima se u slučaju Miletića ne žuri, jer njegov status u timu nije upitan, ali su spremni da razmotre ponude koje dosežu pomenutu sumu, pod uslovom da i sam fudbaler bude zadovoljan.

Takođe, bez obzira na eventualni transfer Miletića, Partizan će potražiti još jednog desnog beka u prelaznom roku, jer se na neke druge igrače sa dužim stažom više ne računa.

Danas od 16.00 na Vembliju se igra finale engleskog plej-ofa, posle kojeg ćemo saznati hoće li sledeće sezone u Premijer ligi igrati Derbi ili Aston Vila. VIla je blagi favorit, pošto je kvota na dvojku 2,20, a na keca 3,30, dok je kvota na iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Derbi - Aston Vila.

VIDEO - Zanimljivo viđenje derbija Nemanje Miletića

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    27. maj 2019 | 13:41

    Hahahahaahahahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah...

  • Milan NS

    27. maj 2019 | 13:42

    Znaci nece niko...

  • Dragan

    27. maj 2019 | 15:09

    Miletic je jedan od najboljih defanzivca nase lige i po kvalitetu bolji od onog Stojkovica na desnom beku a kao stoper kvalitetniji od Savica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA