≫ 

Alegri najavio pauzu: Idem na godinu dana, ali ako budem imao dobru ponudu, prihvatiću

Umorio se i od Juventusa i od titula

  • 0

Italijanski fudbalski trener Masimilijano Alegri rekao je ne žuri sa novim angažmanom, kao i da će možda napraviti jednogodišnju pauzu nakon odlaska sa klupe Juventusa.

Alegri je u nedelju poslednji put vodio šampiona Italije u porazu od Sampdorije 2:0, a sa "Starom damom" osvojio pet uzastopnih šampionskih titula i dva puta je odveo u finale Lige šampiona.

- Kada budem imao priliku, vratiću se na klupu. U suprotonom uzeću godinu dana pauze. Ako budem imao šansu, izabraću tim koji se dopada. Konkretnih ponuda nema, pa je besmisleno pričati o budućnosti - rekao je Alegri, a prenose italijanski mediji.

Mediji spekulišu da će Alegrijev naslednik biti sadašnji menaddzer Čelsija Mauricio Sari, a Italijan navodi da će novi trener Juventusa imati dobru priliku da postigne uspeh sledeće sezone.

- Ko god da dođe, naći će tim koji je bolji i jači od ostalih. Postoji 90 posto šanse da ponovo osvoje titulu u Seriji A - zaključio je Alegri.

Antoan Grizman se oprostio od Atletika, a kvota da je njegova sledeća destinacija Barselona je 1,55, dok je kvota na Mančester Junajted 3,20, a na PSŽ 15! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na prelaske igrače u letnjem prelaznom toku.

VIDEO - Haos u Amsterdamu pred meč Lige šampiona

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA